Petitchef

Somon pe pat de spanac

Felul principal
4 porții
30 min
10 min
Ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Intai preparam sosul, ca aromele folosite sa se intrepatrunda. Amestecam smantana cu sare, piper, menta, ierburile provance si praful de usturoi. Cantitatile folosite sunt la aprecierea fiecaruia in functie de gust. Sosul obtinut se da la rece. Dupa ce am preparat sosul facem garnitura de spanac.
    Intr-o cratita se pune untul la topit, peste el adaugam spanacul congelat si sotam. Adaugam laptele, sare, piper si fierbem la foc mic pana ce capata consistenta unui piure. Cand spanacul este aproape gata asezam fileurile de somon, condimentate cu sare si piper, pe gratar timpul de gatire fiind foarte scurt cam 5 min pe fiecare parte. Fileurile de somon se servesc impreuna cu piureul de spanac si sos de smantana. Pofta buna!
    Reteta trimisa de Gospodinele.Net

Rețete inrudite

YouTube


Poze

Somon pe pat de spanac, poza 1
Somon pe pat de spanac, poza 2

Întrebări:




Comentarii:

indyan_god3ss, 10/03/2015

Aceeasi nedumerire..afumatura pt ce?

(0) (0) Abuz
13/10/2014

250-300 g piept de porc afumat (sau slanina afumata) ?? :))

(1) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Somon in crusta cu spanac
Somon in crusta cu spanac
4 porții
50 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Somon marinat
Somon marinat
3 porții
10 min
Foarte ușor
3.3 / 5
Rețetă Somon in pergament
Somon in pergament
2 porții
40 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Somon cu capere pe pat de rucola
Somon cu capere pe pat de rucola
4 porții
35 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Somon pe pat de ciuperci
Somon pe pat de ciuperci
8 porții
50 min
Ușor
4.6 / 5
Rețetă Somon cu sos de sampanie
Somon cu sos de sampanie
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.5 / 5

Rețete

Articole conexe

De ce sa bem apa dimineata, imediat ce ne dam jos din pat? De ce sa bem apa dimineata, imediat ce ne dam jos din pat? Peștele, un aliment esențial pentru sănătate Peștele, un aliment esențial pentru sănătate „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: