Petitchef

Quiche cu branza de capra si spanac

Felul principal
6 porții
15 min
40 min
Foarte ușor
Pentru o masa simpla dar satioasa, alegeti optiunea quiche! Noi am pregatit o versiune vegetariana cu spanac si branza de capra. Urmati reteta noastra explicata pas cu pas si nu ezitati sa ne spuneti ce credeti despre ea in comentariu ;-)

Ingrediente

Numarul de porții: 6
1 pâte brisée

500 de spanac tocate (conservat sau congelate)

3 oua

150 ml smantana

sare și piper

200 gr de branza de capra

Materiale

forma de tarta de 28 cm de diametru

Preparare

  • Etapa 1 - Quiche cu branza de capra si spanac
    Se amesteca oualecu smantana si se potrivesc de sare si piper.
  • Etapa 2 - Quiche cu branza de capra si spanac
    Adaugati spanacul bine scurs si amestecati.
    Puneti aluatul in forma de copt.
  • Etapa 3 - Quiche cu branza de capra si spanac
    Se toarna amestecul de spanac peste aluatul intepat. Taiati branza de capra in felii si puneti-le deasupra.
  • Etapa 4 - Quiche cu branza de capra si spanac
    Coacei 40 minute la 180°C.
  • Etapa 5 - Quiche cu branza de capra si spanac
    Gata!

Video

YouTube

Poze

Quiche cu branza de capra si spanac, poza 1Quiche cu branza de capra si spanac, poza 2Quiche cu branza de capra si spanac, poza 3Quiche cu branza de capra si spanac, poza 4

Întrebări:

Mi-ar fi placut ca pate brisee sa fie tradus in limba romana In rest cred ca este foarte bun.

Răspuns:

Pate brisee nu are traducere...asa se numeste. Mai multe detalii despre aluat gasiti aici https://www.petitchef.ro/articole/retete/pate-brisee-pate-sucree-si-pate-sablee-aid-1753




Comentarii:

Alina, 15/02/2018

Bună, aș putea folosi această branză de capră în saramură pentru rețetă?
https://www.catalomat.ro/lidl/catalog-nou-de-luni-19-02-2018/?page=6
Mulțumesc.

(0) (0) Abuz
cris_nedelcovici, 01/12/2017

Foarte buna. Usor de facut..iar explicatia ...pe intelesul tuturor.

(1) (0) Abuz
constanta_s2014
constanta_s2014, 30/11/2017

Pâte brisée ??? Ti-e greu sa spui aluat de tarta sau nu stii cum se traduce? M-am cam saturat de prostiile tale Petit chef! Copiezi retetele incomplet de pe unele bloguri si le pui asa neverificate, ori adopti pentru text un stil telegrafic care nu e pe placul nimanui, acum ai inceput sa pui numai retete de fite pe care nu le face nimeni. Termina cu tampeniile si revino la normal!

(2) (0) Abuz
Răspuns Petitchef_ro:

Retetele noastre NU SUNT COPIATE! Incercam sa nu o luam ca pe o jignire. Totusi, ne miram, la experienta dvs. culinara, cum de nu ati auzim de aluat brisee? La tarte se folosesc mai multe tipuri de aluat. https://www.petitchef.ro/articole/retete/pate-brisee-pate-sucree-si-pate-sablee-aid-1753


Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Quiche cu ton si rosii
Quiche cu ton si rosii
4 porții
45 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Quiche cu somon - rapid de facut
Quiche cu somon - rapid de facut
6 porții
50 min
Foarte ușor
3.6 / 5
Rețetă Quiche cu oua si sunca
Quiche cu oua si sunca
6 porții
1h10m
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Quiche cu conopida si branza
Quiche cu conopida si branza
8 porții
50 min
Ușor
4 / 5
Rețetă Quiche cu somon si spanac
Quiche cu somon si spanac
4 porții
40 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Quiche cu spanac si ciuperci
Quiche cu spanac si ciuperci
4 porții
1h5m
Foarte ușor
4.7 / 5

Rețete

Articole conexe

Mascarpone – o branza atipicaMascarpone – o branza atipica„La placinte inainte, la razboi inapoi!” – Placinte cu branza„La placinte inainte, la razboi inapoi!” – Placinte cu branzaTofu – Branza de Asia!Tofu – Branza de Asia!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: