Petitchef

Quiche cu branza de capra si spanac

Felul principal
6 porții
15 min
40 min
Foarte ușor
Pentru o masa simpla dar satioasa, alegeti optiunea quiche! Noi am pregatit o versiune vegetariana cu spanac si branza de capra. Urmati reteta noastra explicata pas cu pas si nu ezitati sa ne spuneti ce credeti despre ea in comentariu ;-)

Video

YouTube

Ingrediente

6

Materiale

  • forma de tarta de 28 cm de diametru

Preparare

  • Etapa 1 - Quiche cu branza de capra si spanac
    Se amesteca oualecu smantana si se potrivesc de sare si piper.
  • Etapa 2 - Quiche cu branza de capra si spanac
    Adaugati spanacul bine scurs si amestecati.
    Puneti aluatul in forma de copt.
  • Etapa 3 - Quiche cu branza de capra si spanac
    Se toarna amestecul de spanac peste aluatul intepat. Taiati branza de capra in felii si puneti-le deasupra.
  • Etapa 4 - Quiche cu branza de capra si spanac
    Coacei 40 minute la 180°C.
  • Etapa 5 - Quiche cu branza de capra si spanac
    Gata!

Poze

Quiche cu branza de capra si spanac, poza 1
Quiche cu branza de capra si spanac, poza 2
Quiche cu branza de capra si spanac, poza 3
Quiche cu branza de capra si spanac, poza 4

Întrebări:

Mi-ar fi placut ca pate brisee sa fie tradus in limba romana In rest cred ca este foarte bun.

Răspuns:

Pate brisee nu are traducere...asa se numeste. Mai multe detalii despre aluat gasiti aici https://www.petitchef.ro/articole/retete/pate-brisee-pate-sucree-si-pate-sablee-aid-1753




Comentarii:

Alina, 15/02/2018

Bună, aș putea folosi această branză de capră în saramură pentru rețetă?
https://www.catalomat.ro/lidl/catalog-nou-de-luni-19-02-2018/?page=6
Mulțumesc.

(0) (0) Abuz
cris_nedelcovici, 01/12/2017

Foarte buna. Usor de facut..iar explicatia ...pe intelesul tuturor.

(1) (0) Abuz
constanta_s2014
constanta_s2014, 30/11/2017

Pâte brisée ??? Ti-e greu sa spui aluat de tarta sau nu stii cum se traduce? M-am cam saturat de prostiile tale Petit chef! Copiezi retetele incomplet de pe unele bloguri si le pui asa neverificate, ori adopti pentru text un stil telegrafic care nu e pe placul nimanui, acum ai inceput sa pui numai retete de fite pe care nu le face nimeni. Termina cu tampeniile si revino la normal!

(2) (0) Abuz
Răspuns Petitchef_ro:

Retetele noastre NU SUNT COPIATE! Incercam sa nu o luam ca pe o jignire. Totusi, ne miram, la experienta dvs. culinara, cum de nu ati auzim de aluat brisee? La tarte se folosesc mai multe tipuri de aluat. https://www.petitchef.ro/articole/retete/pate-brisee-pate-sucree-si-pate-sablee-aid-1753


Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Quiche cu spanac si ciuperci
Quiche cu spanac si ciuperci
4 porții
1 h 5 m
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Quiche cu somon si spanac
Quiche cu somon si spanac
4 porții
40 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Quiche cu conopida si branza
Quiche cu conopida si branza
8 porții
50 min
Ușor
4 / 5
Rețetă Quiche cu somon - rapid de facut
Quiche cu somon - rapid de facut
6 porții
50 min
Foarte ușor
3.8 / 5
Rețetă Quiche cu oua si sunca
Quiche cu oua si sunca
6 porții
1 h 10 m
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Quiche cu morcovi, ardei si rosii
Quiche cu morcovi, ardei si rosii
6 porții
1 h 10 m
Foarte ușor
4.8 / 5

Rețete

Articole conexe

„La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza „La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza Branza cu mucegai sau Branza Albastra Branza cu mucegai sau Branza Albastra „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.