Quiche cu branza de capra si spanac

Felul principal
Foarte ușor
55 min
390 Kcal

Pentru o masa simpla dar satioasa, alegeti optiunea quiche! Noi am pregatit o versiune vegetariana cu spanac si branza de capra. Urmati reteta noastra explicata pas cu pas si nu ezitati sa ne spuneti ce credeti despre ea in comentariu ;-)

Ingrediente

6

Materiale

  • forma de tarta de 28 cm de diametru

Preparare

Preparare15 min
Gătire40 min
  • Quiche cu branza de capra si spanac - Preparare etapa 1Se amesteca oualecu smantana si se potrivesc de sare si piper.
  • Quiche cu branza de capra si spanac - Preparare etapa 2Adaugati spanacul bine scurs si amestecati.
    Puneti aluatul in forma de copt.
  • Quiche cu branza de capra si spanac - Preparare etapa 3Se toarna amestecul de spanac peste aluatul intepat. Taiati branza de capra in felii si puneti-le deasupra.
  • Quiche cu branza de capra si spanac - Preparare etapa 4Coacei 40 minute la 180°C.
  • Quiche cu branza de capra si spanac - Preparare etapa 5Gata!

Punctează această reţetă

FAQ ❓

Care sunt beneficiile consumului de quiche cu branza de capra si spanac?

Quiche cu branza de capra si spanac este o sursa excelenta de proteine, vitamine si minerale, oferind in acelasi timp un gust delicios si o textura cremoasa.
Prepararea quiche-ului durează aproximativ 15 minute, iar timpul de coacere este de 40 de minute, totalizând 55 de minute.
Această rețetă conține ouă și smântână, deci nu este vegană, dar poate fi adaptată folosind alternative vegetale.
Da, poți folosi spanac proaspăt, dar asigură-te că îl gătești și îl scurgi bine înainte de a-l adăuga în amestec.
Poți adăuga legume precum roșii, ciuperci sau ardei, sau poți experimenta cu diferite tipuri de brânză pentru a varia gustul.

Nutriție

pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 390Kcal
  • Carbo: 23.6g
  • Grăsimi: 25.9g
  • Grăsimi sat.: 12.9g
  • Proteine: 13.2g
  • Fibre: 3.3g
  • Zahăr: 1.9g
  • ProPoints: 11
  • SmartPoints: 14
Informații nutriționale pentru 1 porție (200g)

Echipamente de gătit

cuptor
PPetitchef_ro

Întrebări

Mi-ar fi placut ca pate brisee sa fie tradus in limba romana In rest cred ca este foarte bun.

Pate brisee nu are traducere...asa se numeste. Mai multe detalii despre aluat gasiti aici https://www.petitchef.ro/articole/retete/pate-brisee-pate-sucree-si-pate-sablee-aid-1753

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:
4.5/5, 10 voturi 3 comentarii

Maria

Simpla si f.buna

abuz

cris_nedelcovici

Foarte buna. Usor de facut..iar explicatia ...pe intelesul tuturor.

abuz
constanta_s2014

constanta_s2014

Pâte brisée ??? Ti-e greu sa spui aluat de tarta sau nu stii cum se traduce? M-am cam saturat de prostiile tale Petit chef! Copiezi retetele incomplet de pe unele bloguri si le pui asa neverificate, ori adopti pentru text un stil telegrafic care nu e pe placul nimanui, acum ai inceput sa pui numai retete de fite pe care nu le face nimeni. Termina cu tampeniile si revino la normal!

abuz
Răspuns Petitchef_ro:

Retetele noastre NU SUNT COPIATE! Incercam sa nu o luam ca pe o jignire. Totusi, ne miram, la experienta dvs. culinara, cum de nu ati auzim de aluat brisee? La tarte se folosesc mai multe tipuri de aluat. https://www.petitchef.ro/articole/retete/pate-brisee-pate-sucree-si-pate-sablee-aid-1753