Crostini cu gorgonzola, nuca si miere
O combinatie dulce-sarat, pe un fond crocant!
Ingrediente
12
Preparare
Preparare10 min
Gătire3 min
Prajiti crostinii si puneti o bucata de branza Roquefort deasupra.
Apoi puneti o jumatate de miez de nuca si turnati putina miere deasupra.
Voilà,Crostinii dvs. sunt gata!
Punctează această reţetă
FAQ ❓
Care sunt ingredientele principale pentru crostini cu gorgonzola?
Ingredientele principale sunt crostini, branza Roquefort, miez de nuca și miere.
Cât timp durează să prepari crostinii cu gorgonzola?
Prepararea crostiniilor durează doar 10 minute, iar gătirea 3 minute, totalizând 13 minute.
Ce tip de brânză se folosește în rețeta de crostini?
Se folosește branza Roquefort, care adaugă un gust intens și sărat preparatului.
Este această rețetă potrivită pentru începători?
Da, rețeta este foarte ușoară și este perfectă pentru începători.
Ce ocazii sunt potrivite pentru a servi crostini cu gorgonzola?
Crostinii cu gorgonzola sunt ideali ca aperitiv pentru petreceri, întâlniri sau cine festive.
Nutriție
pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 171Kcal
- Carbo: 14.5g
- Grăsimi: 9.1g
- Grăsimi sat.: 2.9g
- Proteine: 5.8g
- Fibre: 2.5g
- Zahăr: 2.8g
- ProPoints: 5
- SmartPoints: 6
Informații nutriționale pentru 1 porție (50g)
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
4.46/5, 13 voturi 2 comentarii



Ambele sunt brânzeturi cu mucegai albastru. Roquefort e din lapte de oaie produs in Franța, Gorgonzola e din lapte de vaca, produsa in Italia. Noi am ales Roquefort.