Crostini cu gorgonzola, nuca si miere

Aperitiv
Foarte ușor
13 min
171 Kcal

O combinatie dulce-sarat, pe un fond crocant!

Ingrediente

12

Preparare

Preparare10 min
Gătire3 min
  • CROSTINI CU GORGONZOLA, NUCA SI MIERE - Preparare etapa 1Prajiti crostinii si puneti o bucata de branza Roquefort deasupra.
  • CROSTINI CU GORGONZOLA, NUCA SI MIERE - Preparare etapa 2Apoi puneti o jumatate de miez de nuca si turnati putina miere deasupra.
  • CROSTINI CU GORGONZOLA, NUCA SI MIERE - Preparare etapa 3Voilà,Crostinii dvs. sunt gata!

Punctează această reţetă

FAQ ❓

Care sunt ingredientele principale pentru crostini cu gorgonzola?

Ingredientele principale sunt crostini, branza Roquefort, miez de nuca și miere.
Prepararea crostiniilor durează doar 10 minute, iar gătirea 3 minute, totalizând 13 minute.
Se folosește branza Roquefort, care adaugă un gust intens și sărat preparatului.
Da, rețeta este foarte ușoară și este perfectă pentru începători.
Crostinii cu gorgonzola sunt ideali ca aperitiv pentru petreceri, întâlniri sau cine festive.

Nutriție

pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 171Kcal
  • Carbo: 14.5g
  • Grăsimi: 9.1g
  • Grăsimi sat.: 2.9g
  • Proteine: 5.8g
  • Fibre: 2.5g
  • Zahăr: 2.8g
  • ProPoints: 5
  • SmartPoints: 6
Informații nutriționale pentru 1 porție (50g)
PPetitchef_ro

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:
4.46/5, 13 voturi 2 comentarii

Rica

Minunat, usor , gustos .

am gătit această rețetă
abuz

Simona

Daca sunt cu Gorgonzola de ce puneti Roquefort???

abuz
Răspuns Petitchef_ro:

Ambele sunt brânzeturi cu mucegai albastru. Roquefort e din lapte de oaie produs in Franța, Gorgonzola e din lapte de vaca, produsa in Italia. Noi am ales Roquefort.