Petitchef

Piept de pui in crusta de nuci

Felul principal
1 porții
10 min
10 min
Ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 1
CEAPĂ KG 0,050

ȚELINĂ KG 0,030

PIEPT PUI KG 0,230

ȚELINĂ APIO KG 0,030

MIEZ DE NUCA KG 0,005

FULGI PORUMB KG 0,005

MIERE KG 0,030

ROȘII CHERRY KG 0,020

ROZMARIN PROASPAT KG 0,002

ULEI L 0,010

CIMBRU PROASPAT KG 0,001

CONDIMENT CARNE KG 0,001

BRANZA ROQUEFORT KG 0,060

SMANTANA GRAN CUCINA KG 0,040

UNT 82 % GRASIME KG 0,020

OȚET BALSAMIC L 0,030

PROSCIUTO CRUDO KG 0,020

Preparare

  • Se spala carnea de pui, se portioneaza la 0,200 gr/portie, se condimenteaza si se frige pe gratar. Separat pregatim crusta de nuci cu fulgi de porumb, miere, cimbru proaspat, miez de nuca (optional metaxa). Cand pieptul de pui este medium se scoate intr-o tava, se pune deasupra aceasta compozitie de nuci si se introduce in cuptor incins la 220 grade pentru 3 minute. Recomand ca acest preparat sa fie servit cu sos roquefort, garnitura amestec de mirepoix fin, decor bastonase de telina apio blansate.

Întrebări:




Comentarii:

andreea pandele, 14/05/2010

O CREATIE ADEVARATA.TINE-O TOT ASA SI MAI ARATA-NE SI ALTELE!

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Piept de pui cu sos de smantana si branza cu mucegai
Piept de pui cu sos de smantana si branza cu mucegai
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Rulouri cu piept de pui si mozzarella
Rulouri cu piept de pui si mozzarella
4 porții
35 min
Ușor
4.1 / 5
Rețetă Cartofi dulci prajiti in cuptor (cu piept de pui)
Cartofi dulci prajiti in cuptor (cu piept de pui)
1 porții
25 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Pui cu miere si mustar
Pui cu miere si mustar
4 porții
45 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.