Petitchef

Drob din piept de pui cu ciuperci

Aperitiv
8 porții
20 min
30 min
Foarte ușor
  • Drob din piept de pui cu ciuperci
  • Drob din piept de pui cu ciuperci, poza 2
  • Drob din piept de pui cu ciuperci, poza 3
  • (4.44/5 - 50 voturi)
  • 11
Drob din piept de pui cu ciuperci
 

Ingrediente

Numarul de porții: 8
30 g piept de pui fiert

1 le gatura Frunze patrunjel

Un fir de praz

3 fire ceapa verde

1 ardei kapia


4 oua

50g ulei

Sare

piper

Preparare

  • Ceapa si prazul le taiem feliute, ardeiul il curatam de seminte si-l taiem in cuburi. Patrunjelul il maruntim. Ciupercile le taiem in bucati maricele, la fel procedam si cu pieptul de pui, fara piele si os, fiert si racit, inainte. Intr-un bol, batem putin ouale, cu o furculita.
  • Punem uleiul la incins intr-o tigaie, adaugam ceapa, prazul si ardeiul, lasam cam 2?, la calit apoi adaugam ciupercile. Amestecam si lasam sa se caleasca cam 15?, in prima faza ciupercile isi vor lasa zeama, dar in timp ce ele se fierb/calesc in sucul propriu, aceasta va scadea.
  • Adaugam ouale si patrunjelul, asezonam cu sare si piper, amestecam bine si luam cratita de pe foc.
  • Tapetam cu hartie de copt, o tava, sau forma de chec daca doriti si rasturnam amestecul. Dam la cuptorul dinainte incalzit, pentru 30-45, pana se rumeneste frumos deasupra. Portionam cand este rece si servim ca aperitiv.


Comentarii (11):

30/01/2016

Se lasa compozitia calita la racit!!!!! Se bat ouale tare, de preferat albusul separat si galbenusul adugal la albusul batut. Astfel se obtine un chec pufos placut si ca aspect si ca gust.

am gătit această rețetă
(0) (0) Abuz
John_, 17/01/2018

Redactat cu picioarele! Oricum, din putinul care se intelege, reteta este vai mama ei. Nu recomand sa incercati!

(0) (0) Abuz
30/01/2016

30 g piept de pui la 8 portii? Chiar si pentru pitici ar fi prea putin!

(1) (0) Abuz
09/06/2016

300 de gframe Piper pui o fi,ce sunteti asa de neiertatori.

(0) (0) Abuz
15/09/2011

Arata foarte bine si cred ca e si foarte bun!

(0) (0) Abuz
01/05/2013

Arata super cred ca e nemaipomenita...

(0) (0) Abuz
10/09/2011

Un aperitiv de nota 10..

(0) (0) Abuz
31/10/2013

Dietetic si rapid

(0) (0) Abuz
30/07/2013

Delicios

(0) (0) Abuz
30/01/2016

30 g?!

(0) (0) Abuz

Sort:    Filtrează:

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite


Rețete

Articole conexe

„Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra!„Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra!Americane, frantuzesti sau romanesti…tot clatite le numesti!Americane, frantuzesti sau romanesti…tot clatite le numesti!Salata de sfecla rosie cu piept de pui si maionezaSalata de sfecla rosie cu piept de pui si maioneza

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: