Petitchef

Dovleac cu piept de pui gratin

Felul principal
4 porții
40 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4

SOS:

Preparare

  • Dovleacul se taie feliute de 7-8 mm,se pune intr-un vas rezistent cu cateva linguri de apa,se acopera cu folie si se da la microunde 4-5 minute.
  • Pieptul de pui se fierbe in apa cu sare,se scurge si se taie bucatele potrivite.Intr-un vas de jena se pune dovleacul fiert,pieptul de pui si prazul taiat rondele (cam 1 cm) si ouale taiate rondele.
  • Se pregateste sosul:Intr-o tigaie la foc mic se topeste untul ,apoi se adauga cele 3 linguri de faina amestecand cu telul.
  • Se toarna laptele putin cate putin amestecand continuu pana se ingroasa(aveti grija sa nu se faca cocoloase)sare si piper dupa gust.
  • Se toarna sosul peste legume si cascavalul ras.Deasupra se presara patrunjel uscat si se da la cuptor 200°C-20 minute.

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Dovleac copt cu sferturi de ceapa
Dovleac copt cu sferturi de ceapa
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.1 / 5
Rețetă Dovleac copt pentru aperitiv
Dovleac copt pentru aperitiv
4 porții
40 min
Foarte ușor
3.8 / 5
Rețetă Rulouri cu piept de pui si mozzarella
Rulouri cu piept de pui si mozzarella
4 porții
35 min
Ușor
4.1 / 5
Rețetă Dovleac umplut la cuptor
Dovleac umplut la cuptor
3 porții
1 oră
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Dovleac umplut cu creveti - Le Camarão na moranga
Dovleac umplut cu creveti - Le Camarão na moranga
6 porții
2 ore
Foarte ușor
3 / 5

Rețete

Articole conexe

Bunătăți cu dovleac pentru sărbătoarea de HalloweenBunătăți cu dovleac pentru sărbătoarea de HalloweenRetete cu…piept de puiRetete cu…piept de puiAmericane, frantuzesti sau romanesti…tot clatite le numesti!Americane, frantuzesti sau romanesti…tot clatite le numesti!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.