Petitchef

Friptura asortata (pasare, porc)

Felul principal
4 porții
90 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
2 pulpe intregi,

mari de gaina,

400-500 g costita de porc proaspata,

vegeta,

sare,

piper,

boia,

coteva rosioare ,

cativa catei de usturoi,

frunze de patrunjel verde.

Preparare

  • Pt ca cele 2 pulpe erau cam mari le-am portionat, obtinand 2 pulpe superioare si 2 inferioare. Costita am taiat-o bucati de-a lungul osului.
  • A asezat carnea spalata intro tava cu hartie de copt, am condimentat-o, a adaugat rosioarele, verdeata, am acoperit tava cu staniol si a dat-o la cuptor vreme de 1 h si vreo 30 minute.
  • Inainte de a fi gata cu 10 minute, se scoate folia sa se rumeneasca fripturica. A servit alaturi de cartofi noi la cuptor si salata de cruditati .

Poze

Friptura asortata (pasare, porc), poza 1
Friptura asortata (pasare, porc), poza 2

Întrebări:




Comentarii:

06/07/2015

Oare vegeta ce rol are? Pulpele vor fi fărâme după 1,5 ore de stat la cuptor. De unde pulpe de găină?

(0) (0) Abuz
06/07/2015

"coteva rosioare"? Asa vorbiti voi romaneste in SUA?

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Friptura de porc la tava
Friptura de porc la tava
4 porții
2h30m
Ușor
4.6 / 5
Rețetă Friptura asortata
Friptura asortata
5 porții
1h10m
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Friptura de porc elvetiana
Friptura de porc elvetiana
4 porții
35 min
Foarte ușor
3.7 / 5
Rețetă Linte cu pulpa de porc
Linte cu pulpa de porc
4 porții
2h15m
Foarte ușor
3.8 / 5
Rețetă Dovleac umplut cu creveti - Le Camarão na moranga
Dovleac umplut cu creveti - Le Camarão na moranga
6 porții
2 ore
Foarte ușor
3 / 5
Rețetă Paste cu sos si ton
Paste cu sos si ton
3 porții
23 min
Foarte ușor
4.5 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: