Petitchef

Friptura asortata (pasare, porc)

Felul principal
4 porții
90 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
2 pulpe intregi,

mari de gaina,

400-500 g costita de porc proaspata,

vegeta,

sare,

piper,

boia,

coteva rosioare ,

cativa catei de usturoi,

frunze de patrunjel verde.

Preparare

  • Pt ca cele 2 pulpe erau cam mari le-am portionat, obtinand 2 pulpe superioare si 2 inferioare. Costita am taiat-o bucati de-a lungul osului.
  • A asezat carnea spalata intro tava cu hartie de copt, am condimentat-o, a adaugat rosioarele, verdeata, am acoperit tava cu staniol si a dat-o la cuptor vreme de 1 h si vreo 30 minute.
  • Inainte de a fi gata cu 10 minute, se scoate folia sa se rumeneasca fripturica. A servit alaturi de cartofi noi la cuptor si salata de cruditati .

Poze

Friptura asortata (pasare, porc), poza 1Friptura asortata (pasare, porc), poza 2



Comentarii:

06/07/2015

Oare vegeta ce rol are? Pulpele vor fi fărâme după 1,5 ore de stat la cuptor. De unde pulpe de găină?

(0) (0) Abuz
06/07/2015

"coteva rosioare"? Asa vorbiti voi romaneste in SUA?

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Linte cu pulpa de porc
Linte cu pulpa de porc
4 porții
2h15m
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Humus in stil turcesc
Humus in stil turcesc
2 porții
20 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Tajine cu chiftele
Tajine cu chiftele
8 porții
1h20m
Ușor
4.6 / 5
Rețetă Friptura asortata
Friptura asortata
5 porții
1h10m
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Friptura de porc elvetiana
Friptura de porc elvetiana
4 porții
35 min
Foarte ușor
3.7 / 5

Rețete

Articole conexe

Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati!Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati!Friptura de miel de PasteFriptura de miel de PasteCum gatim corect o friptura – testul degetuluiCum gatim corect o friptura – testul degetului

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: