Petitchef

Lectia de gatit N.6 ~ Pasta Brisee

Aperitiv
2 porții
20 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

Preparare

  • Preparare: intr-un castron amestecam faina cu sarea. Adaugam untul taiat cubulete si apa (nu pe toata odata, treptat).
  • Si framantam cu mana, adaugam apa pana aluatul devine la consistenta dorita. Adica nu se lipeste de mana.
  • Il rasturnam pe masa si mai framantam putin. Nu insistam mult, nu trebuie sa incalzim untul, astfel aluatul se va inmuia si voi veti fi tentate sa mai adaugati apa.
  • Ii dam forma de bila si il aplatizam. Va fi mult mai usor sub aceasta forma cand il vom intinde. Invelim aluatul in folie alimentara si il dam la rece pentru 30 de minute. Daca nu aveti nevoie de el in aceeiasi zi, il puteti congela, pentru cel mult 1 luna de zile.


Poze

Lectia de gatit N.6 ~ Pasta Brisee
Lectia de gatit N.6 ~ Pasta Brisee - poza 2
Lectia de gatit N.6 ~ Pasta Brisee - poza 3
Lectia de gatit N.6 ~ Pasta Brisee - poza 4
Lectia de gatit N.6 ~ Pasta Brisee - poza 5
Lectia de gatit N.6 ~ Pasta Brisee - poza 6

Întrebări:




Comentarii:

09/04/2013

Miine il fac si eu

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 



Articole conexe

Bucura-te de verde, mananca fasole verde! Bucura-te de verde, mananca fasole verde! Pâte brisée, Pâte sucrée si Pâte sablée Pâte brisée, Pâte sucrée si Pâte sablée Cateva cuvinte despre...pasta miso Cateva cuvinte despre...pasta miso

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează