Petitchef

Piept de pui cu legume gatite la steamer (aparat de gatit cu aburi)

Felul principal
4 porții
60 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
un piept de pui

500 g morcovi

500 g brocoli

o lingura de ulei de masline

ghimbir macinat, rozamrin, cimbru, sare, piper

Preparare

  • Pieptul taiat, batut un pic ca si snitelele, uns cu mana pe ambele parti cu ulei de masline, condimentat bine in special cu ghimbir si asezat carnita intava de sus (cea pt carne).
  • Morcovii curatat taiat rondele pus separat intr-un compartiment pus un pic de sare peste, desfacut punga de brocoli si pus legumele intr-o alta tavita pus sare asamblat tavile una peste alta, pus apa in aparat si setat pt 60 min.
  • Dupa 60 min servit carnea cu legumele o lingura de mustar langa carne si 2 castraveti murati.
    Un meniu simplu si extrem de gustos .

Poze

Piept de pui cu legume gatite la steamer (aparat de gatit cu aburi), poza 1
Piept de pui cu legume gatite la steamer (aparat de gatit cu aburi), poza 2
Piept de pui cu legume gatite la steamer (aparat de gatit cu aburi), poza 3

Întrebări:




Comentarii:

27/01/2012

Ms

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Piept de pui grillat cu legume si sos bechamel
Piept de pui grillat cu legume si sos bechamel
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Piept de pui grillat cu legume si sos bechamel
Piept de pui grillat cu legume si sos bechamel
4 porții
1 oră
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Cuscus expres (pui si legume)
Cuscus expres (pui si legume)
1 porții
25 min
Foarte ușor
3 / 5
Rețetă Cartofi dulci prajiti in cuptor (cu piept de pui)
Cartofi dulci prajiti in cuptor (cu piept de pui)
1 porții
25 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.