Petitchef

Oua umplute in stil canadian sau deviled eggs

Aperitiv
4 porții
10 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
7 oua

4 linguri maioneza

1 lingurita mustar dijon

1 lingura marar verde tocat

2 linguri zeama de lamaie

sare, piper

Preparare

  • Se pun ouale la fiert timp de 10 minute, sa fie tari.Se lasa sa se raceasca si se decojesc cu grija
  • .Se taie putin din capetele fiecarui ou pentru a crea o baza pe care sa stea, apoi se taie jumatati pe orizontala.Se scot galbenusurile si se paseaza cu furculita.
  • Se amesteca cu maioneza, mustar, marar, zeama de lamaie si condimente dupa gust.Se umplu albusurile si se pudreaza cu putina boia.Se orneaza cu frunze de marar.

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Oua umplute cu ton
Oua umplute cu ton
2 porții
50 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Oua umplute cu pateu si smantana
Oua umplute cu pateu si smantana
4 porții
50 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Oua umplute iepurasi
Oua umplute iepurasi
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Oua mimosa
Oua mimosa
4 porții
25 min
Foarte ușor
3.8 / 5
Rețetă Oua cu avocado
Oua cu avocado
4 porții
25 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Oua mimoza, 4 variante
Oua mimoza, 4 variante
4 porții
35 min
Foarte ușor
4.5 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.