O supa rece din legume traditionala din Spania, foarte populara in zilele fierbinti de vara. In afara faptului ca este racoritoare, aceasta supa are putine calorii si, datorita cantitatii de apa, hidrateaza organismul.
Secretul unei supe gazpacho bune sta in calitatea ingredientelor in cea mai mare parte.
Ingrediente
2
Materiale
1 mixer/blender
Preparare
Spalati si taiati rosiile in jumatate. Curatati castravetele de coaja si taiati in jumatate. Adaugati piper. Puneti totul intr-un blender si mixati.
Apoi adaugati usturoiul, uleiul de masline si sare si amestecati din nou.
Taiati bucati mici de castravete si ardei. Serviti gazpacho cu legumele deasupra si stropit cu ulei de masline.
Comentarii:
Eu am adăugat la mix puțină mentă și câteva cubulețe de brânza Feta alături de cubulețele de castravete și ardei roșu. A fost un deliciu.