Petitchef

Rasol de stiuca cu cartofi natur

Aperitiv
2 porții
20 min
40 min
Foarte ușor
Se prepara foarte simplu

Ingrediente

Numarul de porții: 2
curatam pestele,

daca este cazul,

de solzi si maruntaie.

Preparare

  • Apoi se fierbe in apa cu putina sare, alaturi de cativa cartofi curatati de coaja, taiati in doua sau in patru (mai intai se pun cartofii la fiert, si dupa 10 - 15 minute de fiert se adauga si pestele, deoarece acesta e gata mult mai repede).
  • Se tine pe foc mediu pana cartofii sunt gata (cam 30 - 40 min. maxim de ora de cand s-au pus cartofii in apa).

Întrebări:




Comentarii:

03/12/2013

Pentru ca stiuca sa aiba gust se pune un pumn de sare in apa, altfel e fada. Isi ia sare cata ii trebuie. :)

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
05/10/2011

Este excelent

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Rasol de stiuca
Rasol de stiuca
4 porții
45 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Rasol de stiuca
Rasol de stiuca
4 porții
45 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Rasol alb de manzat cu cartofi noi in vas roman
Rasol alb de manzat cu cartofi noi in vas roman
4 porții
45 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Cartofi copti - petitchef
Cartofi copti - petitchef
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Aligot - piure de cartofi cu branza
Aligot - piure de cartofi cu branza
4 porții
50 min
Ușor
4 / 5
Rețetă Cuiburi din cartofi cu oua de prepelita
Cuiburi din cartofi cu oua de prepelita
12 porții
42 min
Ușor
2.7 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.