Petitchef

Rasol de stiuca

Felul principal
4 porții
20 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Curatam pestele de intestine si scoatem urechile. Spalati pestele si stergeti-l cu un prosop de hartie. Taiem stiuca in bucati nu prea mari, de circa 5 cm / bucata, saram si lasam sa stea circa 1 ora in frigider.
  • Curatam legumele si cand ne apropiem cu timpul de mentinere a pestelui cu sare la rece, punem la fiert in apa cu sare, morcovul, cartofii si ceapa .
  • Cand s-au fiert legumele, adaugam bucatile de stiuca si boabele de piper. Lasam cateva minute sa fiarba stiuca, pentru ca se fierbe foarte repede .Adaugam la sfarsit lingura de otet.


Poze

Rasol de stiuca, poza 1
Rasol de stiuca, poza 2

Întrebări:




Comentarii:

12/01/2014

Foarte buna

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
24/08/2013

Foarte buna!

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
17/10/2013

Arata bine abia astept sa -o prepar

(0) (0) Abuz
21/04/2012

Foarte gustos

(0) (0) Abuz
29/10/2011

Super reteta am facut-o si eu
e delicioasa

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Rasol de stiuca cu cartofi natur
Rasol de stiuca cu cartofi natur
2 porții
1 oră
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Rasol de vita
Rasol de vita
8 porții
40 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Rasol de stiuca
Rasol de stiuca
4 porții
45 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Parmentier de canard
Parmentier de canard
4 porții
1 h 5 m
Foarte ușor
4.1 / 5
Rețetă Salpicão - salata braziliana
Salpicão - salata braziliana
5 porții
1 h 35 m
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Timballo Vegano
Timballo Vegano
6 porții
1 h 20 m
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Peștele, un aliment esențial pentru sănătate Peștele, un aliment esențial pentru sănătate

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: