Petitchef

Rulada de pui cu ciuperci

Aperitiv
4 porții
20 min
10 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
500 g piept de pui

100 g ciuperci

100 g sunca


1 ou

1 lingura de smantana


sare

piper

Preparare

  • Se taie pieptul de pui pe orizontala apoi se bat bucatile de carne.Se condimenteaza cu sare si piper. Se taie foarte marunt ciupercile, sunca si patrunjelul. Se amesteca cu oul batut si smantana.
  • Cascavalul se taie in felii subtiri si se aseaza in mijlocul bucatii de carne. Se adauga umplutura si se ruleaza.
  • Se pune intr-o tigaie ulei ( 2 cm), se incinge si se prajesc rulourile pe ambele parti si se scot pe prosoape de hartie.

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Rulada din carne de pui
Rulada din carne de pui
4 porții
1h10m
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Rulada din piept de pui
Rulada din piept de pui
2 porții
30 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Rulada din piept de pui
Rulada din piept de pui
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Rulada portugheza cu portocale
Rulada portugheza cu portocale
12 porții
30 min
Ușor
4.7 / 5
Rețetă Pui cu smantana si ciuperci-Petitchef
Pui cu smantana si ciuperci-Petitchef
1 porții
25 min
Foarte ușor
3.8 / 5
Rețetă Risotto super cremos cu ciuperci
Risotto super cremos cu ciuperci
2 porții
1h45m
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Ciupercile și bucătăria româneascăCiupercile și bucătăria româneascăAmericane, frantuzesti sau romanesti…tot clatite le numesti!Americane, frantuzesti sau romanesti…tot clatite le numesti!Rulada - desertul rapidRulada - desertul rapidRulada cu carneRulada cu carne

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.