Petitchef

Rulada din carne de pui

Aperitiv
4 porții
20 min
50 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
500 g piept de pui macinat

1 ou


100 g smantana

150 g cascaval

branza topita cu sunca

1 ardei rosu mic

3 felii de sunca de praga

optional putin ardei iute

Preparare

  • In carnea tocata de pui se adauga oul si ceapa taiata marunt. Se intinde o foaie groasa cam de 1 cm pe o folie de aluminiu.
  • Se rade cascavalul, sunca se taie cubulete, ardeiul la fel si se amesteca. La aceasta compozitie se mai adauga smanatana, branza topita, sare, vegeta si piper. Se toarna compozitia peste carne, intinzandu-se uniform pe toata suprafata ei.
  • Se ruleaza usor cu ajutorul foliei de aluminiu.
    Se pune intr-o tava (cu tot cu folie) si se lasa la cuptor cam 30 min.
  • Se poate servi ca aperitiv(rece) sau cu diferite garnituri.

Poze

Rulada din carne de pui, poza 1
Rulada din carne de pui, poza 2
Rulada din carne de pui, poza 3
Rulada din carne de pui, poza 4
Rulada din carne de pui, poza 5
Rulada din carne de pui, poza 6
Rulada din carne de pui, poza 7
Rulada din carne de pui, poza 8
Rulada din carne de pui, poza 9
Rulada din carne de pui, poza 10

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Rulada din piept de pui
Rulada din piept de pui
2 porții
40 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Rulada din piept de pui
Rulada din piept de pui
2 porții
30 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Rulada portugheza cu portocale
Rulada portugheza cu portocale
12 porții
30 min
Ușor
4.7 / 5
Rețetă Pui cu smantana si ciuperci-Petitchef
Pui cu smantana si ciuperci-Petitchef
1 porții
25 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Mumii din foietaj
Mumii din foietaj
8 porții
30 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.