Petitchef

Sufleu de vinete

Aperitiv
4 porții
30 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Spalati vinetele si taiati-le in rondele mai groase si presaratile cu sare.Caliti ceapa tocata si usturoiul pisat si adaugati persmetul.Ungeti cu ulei forma de sufleu,turnati jumatate din ceapa calita si intindeti-o uniform.
  • Asezati peste ceapa feliile de vinete,peste ele puneti bucatile de mozzarela si peste acestea rosii taiate in rondele.Deasupra turnati ceapa calita ramasa in care ati amestecat frunzele de rozmarin.Puneti forma la cuptor,la foc potrivit.

Rețete inrudite

YouTube

Vinete tempura



Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Rulouri cu vinete si parmezan
Rulouri cu vinete si parmezan
4 porții
1 oră
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Vinete tempura
Vinete tempura
6 porții
1 h 19 m
Foarte ușor
4 / 5

Rețete

Articole conexe

Zacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnă Zacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnă Cine nu iubeste salata de vinete? Cine nu iubeste salata de vinete? Si noi ce mai pregatim cu...vinete? Si noi ce mai pregatim cu...vinete?

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.