Petitchef

Banane chinezesti prajite

Desert
4 porții
15 min
10 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Intr-un castron mai mare amestecam toate ingredientele uscate, adica faina, amidonul, nuca de cocos, zaharul, semintele de susan, bicarbonatul de sodiu si sarea.
  • Turnam apa peste toate si amestecam bine, adaugam si semintele de susan, punem uleiul la incins.
  • Decojim bananele, le taiem in doua pe lung, apoi pe jumatate. Trecem fiecare banana prin compozitia formata mai sus si punem la prajit in uleiul incins.
  • Le punem pe servetele pentru a se absorbi tot uleiul le servim caldute alaturi de o mingiute de inghetata.
  • Sunt tare bune si parfumate crocante la exterior si moi pe dinauntru iar daca inghetata se topeste pe ele.


Poze

Banane chinezesti prajite, poza 1
Banane chinezesti prajite, poza 2
Banane chinezesti prajite, poza 3

Întrebări:




Comentarii:

22/11/2013

FOARTE BUNE SI RAPID DE FACUT !!!

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Banane prajite
Banane prajite
6 porții
30 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Banane prajite
Banane prajite
4 porții
20 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Banane prajite cu inghetata
Banane prajite cu inghetata
2 porții
20 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Prajitura cu banane - super rapida
Prajitura cu banane - super rapida
8 porții
45 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Cremă de banane, înghețată vegană cu banane!
Cremă de banane, înghețată vegană cu banane!
6 porții
4 h 5 m
Foarte ușor

Rețete

Articole conexe

Cea mai buna ciocolata! Ciocolata de casa! Cea mai buna ciocolata! Ciocolata de casa! Condimente si sosuri chinezesti esentiale Condimente si sosuri chinezesti esentiale 4 sosuri chinezesti 4 sosuri chinezesti

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.