Petitchef

Batoane cu ovaz

Desert
4 porții
30 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Se amesteca ovazul cu nuca de cocos si merisoarele.Se adauga bananele pasate si uleiul si se amesteca.
  • Se unge o tava cu ulei (si mai bine este sa puneti hartie de copt) si se toarna compozitia in ea. Se da la copt la 180 grade C pt 20-30 minute sau pana cand se rumeneste.
  • Se lasa la racit iar apoi se taie sub forma de batoane sau in patratele mai mari. Se savureaza dimineata, langa un pahar de lapte sau cu fructe.

P ptitchef_generic

Poze

Batoane cu ovaz, poza 1
Batoane cu ovaz, poza 2
Batoane cu ovaz, poza 3
Batoane cu ovaz, poza 4



Comentarii:

14/11/2012

Bune dar si putina miere ,dar cu unt zic ca ar fi mai bun

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Batoane din orez expandat
Batoane din orez expandat
6 porții
1 h 30 m
Foarte ușor
Rețetă Batoane energice de cereale
Batoane energice de cereale
12 porții
30 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Biscuiți cu okara (fulgi de ovaz) și ciocolată
Biscuiți cu okara (fulgi de ovaz) și ciocolată
6 porții
25 min
Foarte ușor
4 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.