Petitchef

Batoane cu ovaz

Desert
4 porții
30 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
2 cani fulgi de ovaz

1 cana nuca de cocos

4 banane medii, bine coapte

1/2 cana ulei de struguri sau floarea soarelui sau rapita

50 g merisoare uscate sau cirese, caise, ciocolata etc

Preparare

  • Se amesteca ovazul cu nuca de cocos si merisoarele.Se adauga bananele pasate si uleiul si se amesteca.
  • Se unge o tava cu ulei (si mai bine este sa puneti hartie de copt) si se toarna compozitia in ea. Se da la copt la 180 grade C pt 20-30 minute sau pana cand se rumeneste.
  • Se lasa la racit iar apoi se taie sub forma de batoane sau in patratele mai mari. Se savureaza dimineata, langa un pahar de lapte sau cu fructe.
R Retete vegane

Poze

Batoane cu ovaz, poza 1Batoane cu ovaz, poza 2Batoane cu ovaz, poza 3Batoane cu ovaz, poza 4


Comentarii:

14/11/2012

Bune dar si putina miere ,dar cu unt zic ca ar fi mai bun

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Batoane energice de cereale
Batoane energice de cereale
12 porții
30 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Banana split
Banana split
1 porții
15 min
Foarte ușor
4.1 / 5
Rețetă Buturuga Tiramisu
Buturuga Tiramisu
8 porții
1 oră
Ușor
4.7 / 5
Rețetă Batoane de ovaz cu banane si stafide - flapjacks
Batoane de ovaz cu banane si stafide - flapjacks
6 porții
45 min
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Batoane de granola
Batoane de granola
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Batoane de ciocolata crocante
Batoane de ciocolata crocante
4 porții
50 min
Foarte ușor

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: