Petitchef

Victoria cake

Victoria sponge cake si-a primit denumirea dupa numele reginei Victoria, cunoscuta pentru placerea ei de a consuma o felie de pandispan langa ceaiul de dupa-masa. Aerisit, moale si gustos, va fi perfect pentru o gustare distinsa cu prietenii.

Desert
8 porții
25 min
50 min
Foarte ușor

Video

YouTube

Ingrediente

8

Pentru blat:

Pentru crema:

Preparare

  • Etapa 1 - Victoria cake
    Într-un bol puneti untul inmuiat si zaharul si bateti pana se obtine o textura cremoasa. Adaugati extractul de vanilie, apoi ouale, unul cate unul, amestecand de fiecare data.
  • Etapa 2 - Victoria cake
    Apoi adaugati in doua randuri, faina cernuta si amestecati bine de fiecare data.La final se adauga praful de copt.
  • Etapa 3 - Victoria cake
    Ungeti cu unt o forma de copt cu diametrul de 20 cm si turnati compozitia in ea. Coaceti timp de 50 de minute la 170° C (faceti testul cu scobitoarea - intepati, daca iese uscata, este gata! În caz contrar, mai coaceti cateva minute).
  • Etapa 4 - Victoria cake
    In blatul ce tortul se raceste, pregatiti crema.
    Intr-un bol, turnați frisca lichidă foarte rece si bateți (este obligatoriu ca frisca dvs. lichida sa fie cu 30% grasime si foarte rece, altfel nu se fa umfla). Adaugati zaharul putin cate putin, batand continuu.
  • Etapa 5 - Victoria cake
    Dupa ce blatul s-a răcit, taiati-l in jumatate si aplicati gem de capsuni.
  • Etapa 6 - Victoria cake
    Apoi, folosind o punga de patiserie, aplicati un strat de frisca.
  • Etapa 7 - Victoria cake
    Puneti si a doua jumatate si finalizati decorarea prin pudrare cu zahar pudra.

    Tortul dvs. este gata!

Observații:

Depozitare : Acest tort poate fi pastrat la rece 2/3 zile.



Echipamente de gătit

Cuptor

Poze

Victoria cake
Victoria cake - poza 2

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Layer cake cu capsune
Layer cake cu capsune
10 porții
1 h 43 m
Ușor
5 / 5
Rețetă Bundt cake de paște cu lamâie și ciocolată albă
Bundt cake de paște cu lamâie și ciocolată albă
8 porții
1 h 30 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Gravity cake
Gravity cake
10 porții
2 ore
Dificil
5 / 5
Rețetă Tort cifra
Tort cifra
6 porții
2 h 12 m
Ușor
5 / 5
Rețetă Mini rulouri pantera roz
Mini rulouri pantera roz
9 porții
1 h 42 m
Ușor
4.6 / 5
Rețetă Chaussons (papucei) umpluți cu ciuperci și spanac
Chaussons (papucei) umpluți cu ciuperci și spanac
4 porții
3 h 10 m
Foarte ușor
4.9 / 5

Articole conexe

Cake pops sau tort-acadele Cake pops sau tort-acadele Mug cake - prajitura la cana Mug cake - prajitura la cana

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează