Petitchef

Tort cu nuca de cocos

Desert
6 porții
40 min
40 min
Foarte ușor
576 Kcal

Ingrediente

6

Preparare

  • Se pune intr-un castron 200 gr. nuca de cocos , 100 gr.zahar, albusurile batute spuma si jumatate din faina ,amestecand bine pana cand devine un aluat omogen.
  • Se incalzeste cuptorul, se pune o hartie de copt intr-o tava rotunda.Se pune aluatul in tava ,se intinde cu mainile uniform pe toata suprafata si se introduce in cuptor 10 minute .
  • Ntr-un castron se bat albusurile cu restul de zahar, se adauga faina, restul de nuca de cocos rasa ,scortisoara ,zaharul vanilat, frisca batuta . Aceasta compozitie se deasupra blatului de cocos , se intinde deasupra cu o lingura si bagati din nou in cuptor, pentru circa 30-35 de minute la o temperatura de 200° C.

Informații nutriționale:

pentru 1 porție / pentru 100 g

Nutriție:

Informații nutriționale pentru 1 porție (185g)
Calorii: 576Kcal
  • Carbo: 50.9g
  • Grăsimi: 35.7g
  • Grăsimi sat.: 27.5g
  • Proteine: 8.5g
  • Fibre: 6.9g
  • Zahăr: 39.3g
  • ProPoints: 16
  • SmartPoints: 29

Întrebări:



Video sugerat

YouTube

Tort cu nuca de cocos Petitchef


Comentarii:

nicolae, 07/11/2018

Super!

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Tort cu nuca de cocos Petitchef
Tort cu nuca de cocos Petitchef
8 porții
55 min
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Tort Iepuras
Tort Iepuras
16 porții
1h25m
Ușor
4.2 / 5
Rețetă Tort cu capsune
Tort cu capsune
10 porții
3h20m
Ușor
4.7 / 5
Rețetă Tort de ciocolata si nuca de cocos
Tort de ciocolata si nuca de cocos
8 porții
1h10m
Ușor
4.6 / 5

Rețete

Articole conexe

Torturi festive de sărbătoriTorturi festive de sărbătoriDeserturi cu nuca de cocosDeserturi cu nuca de cocosUleiul din nuca de cocos - un aliment complexUleiul din nuca de cocos - un aliment complex

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.