Petitchef

Compot din rabarbar

Desert
4 porții
10 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
3-4 tulpini de rabarbar

1 1/2 L apa 4 linguri zahar

1/2 lingurita nucsoara

1 cuisoara

1 frunza de dafin

Preparare

  • Intr-un vas mai mare se topeste zaharul, apoi se adauga apa, frunza de dafin, cuisoara si nucsoara - atentie, sa nu va ardeti cand turnati apa! Se lasa sa fiarba la foc mic, iar cand zaharul s-a topit adaugati rabarbarul taiat bucatele.
  • Se mai fierbe inca vreo 5 minute - nu mai mult, sau patiti ca mine: rabarbarul se face terci.





Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Compot de corcoduse rosii
Compot de corcoduse rosii
2 porții
25 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Compot cocktail
Compot cocktail
4 porții
35 min
Foarte ușor
Rețetă Compot de dovleac
Compot de dovleac
6 porții
25 min
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Compot de gutui
Compot de gutui
10 porții
1h40m
Ușor
4.7 / 5
Rețetă Gratin de peste, o reteta simpla si usoara
Gratin de peste, o reteta simpla si usoara
6 porții
1h35m
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Chiftele cu legume-coapte, nu prajite!
Chiftele cu legume-coapte, nu prajite!
4 porții
1h5m
Foarte ușor
4.3 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: