Petitchef

Compot din rabarbar

Desert
4 porții
10 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
3-4 tulpini de rabarbar

1 1/2 L apa 4 linguri zahar

1/2 lingurita nucsoara

1 cuisoara

1 frunza de dafin

Preparare

  • Intr-un vas mai mare se topeste zaharul, apoi se adauga apa, frunza de dafin, cuisoara si nucsoara - atentie, sa nu va ardeti cand turnati apa! Se lasa sa fiarba la foc mic, iar cand zaharul s-a topit adaugati rabarbarul taiat bucatele.
  • Se mai fierbe inca vreo 5 minute - nu mai mult, sau patiti ca mine: rabarbarul se face terci.

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Compot de pere
Compot de pere
8 porții
48h20m
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Compot din boabe de struguri
Compot din boabe de struguri
4 porții
15 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Compot de dovleac
Compot de dovleac
6 porții
25 min
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Compot de gutui
Compot de gutui
10 porții
1h40m
Ușor
4.7 / 5
Rețetă Soufflé de foie gras
Soufflé de foie gras
4 porții
35 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Tort de morcovi umplut cu cheesecake
Tort de morcovi umplut cu cheesecake
10 porții
1 oră
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Culorile din farfurie la masa de Craciun: Aperitive si SalateCulorile din farfurie la masa de Craciun: Aperitive si SalateO delicatesa din antichitate – sparanghelulO delicatesa din antichitate – sparanghelulLoboda si stevia, sanatatea din natura!Loboda si stevia, sanatatea din natura!Delicii din cufarul marii - salata de icreDelicii din cufarul marii - salata de icre

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.