Petitchef

Compot din rabarbar

Desert
4 porții
10 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4

Preparare

  • Intr-un vas mai mare se topeste zaharul, apoi se adauga apa, frunza de dafin, cuisoara si nucsoara - atentie, sa nu va ardeti cand turnati apa! Se lasa sa fiarba la foc mic, iar cand zaharul s-a topit adaugati rabarbarul taiat bucatele.
  • Se mai fierbe inca vreo 5 minute - nu mai mult, sau patiti ca mine: rabarbarul se face terci.

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Compot de gutui
Compot de gutui
10 porții
1h40m
Ușor
4.7 / 5
Rețetă Gnocchi de cartofi dulci
Gnocchi de cartofi dulci
4 porții
40 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Andive cu sunca
Andive cu sunca
4 porții
50 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Compot din boabe de struguri
Compot din boabe de struguri
4 porții
15 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Compot de pere
Compot de pere
8 porții
30 min
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Compot de pere
Compot de pere
8 porții
48h20m
Foarte ușor
4.3 / 5

Rețete

Articole conexe

Merele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoaseMerele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoase“Merele de aur” deliciile toamnei – Gutuile“Merele de aur” deliciile toamnei – GutuileO mancare in culori, arome si texturi – Musacaua!O mancare in culori, arome si texturi – Musacaua!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei