Petitchef

Compot din rabarbar

Desert
4 porții
10 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Intr-un vas mai mare se topeste zaharul, apoi se adauga apa, frunza de dafin, cuisoara si nucsoara - atentie, sa nu va ardeti cand turnati apa! Se lasa sa fiarba la foc mic, iar cand zaharul s-a topit adaugati rabarbarul taiat bucatele.
  • Se mai fierbe inca vreo 5 minute - nu mai mult, sau patiti ca mine: rabarbarul se face terci.

Rețete inrudite

YouTube


Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Compot de pere
Compot de pere
8 porții
2 days 20 m
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Compot din boabe de struguri
Compot din boabe de struguri
4 porții
15 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Compot de dovleac
Compot de dovleac
6 porții
25 min
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Compot de gutui
Compot de gutui
10 porții
1 h 40 m
Ușor
4.7 / 5
Rețetă Fondue de praz
Fondue de praz
4 porții
50 min
Foarte ușor
Rețetă Quiche cu morcovi, ardei si rosii
Quiche cu morcovi, ardei si rosii
6 porții
1 h 10 m
Foarte ușor
4.8 / 5

Rețete

Articole conexe

Merele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoase Merele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoase “Merele de aur” deliciile toamnei – Gutuile “Merele de aur” deliciile toamnei – Gutuile O mancare in culori, arome si texturi – Musacaua! O mancare in culori, arome si texturi – Musacaua!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.