Petitchef

Compot din rabarbar

Desert
4 porții
10 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
3-4 tulpini de rabarbar

1 1/2 L apa 4 linguri zahar

1/2 lingurita nucsoara

1 cuisoara

1 frunza de dafin

Preparare

  • Intr-un vas mai mare se topeste zaharul, apoi se adauga apa, frunza de dafin, cuisoara si nucsoara - atentie, sa nu va ardeti cand turnati apa! Se lasa sa fiarba la foc mic, iar cand zaharul s-a topit adaugati rabarbarul taiat bucatele.
  • Se mai fierbe inca vreo 5 minute - nu mai mult, sau patiti ca mine: rabarbarul se face terci.





Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Compot de prune
Compot de prune
15 porții
1h20m
Foarte ușor
3.4 / 5
Rețetă Compot de gutui
Compot de gutui
10 porții
1h40m
Ușor
4.7 / 5
Rețetă Fondue de praz
Fondue de praz
4 porții
50 min
Foarte ușor
Rețetă Macaroane cu branza-reteta americana
Macaroane cu branza-reteta americana
6 porții
59 min
Foarte ușor
4.1 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: