Petitchef

Dulceata de catina

Desert
4 porții
15 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Fructele de catina se spala si se amesteca cu apa, 2 linguri cu zahar si praful de gelfix.
  • Se pun la fiert. Cand incepe sa fiarba se adauga restul cantitatii de zahar, zeama de lamaie , zaharul vanilinat
    si se amesteca bine.
  • Din momentul in care incepe sa fiarba din nou se mai lasa 5 minute si se opreste focul. Se pune fierbinte in borcanele spalate , sterilizate si uscate.

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Dulceata de capsuni
Dulceata de capsuni
10 porții
20 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Dulceata de struguri
Dulceata de struguri
8 porții
30 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Dulceață de pepene galben
Dulceață de pepene galben
3 porții
1h30m
Ușor
4.6 / 5
Rețetă Dulceata de caise la multicooker philips
Dulceata de caise la multicooker philips
6 porții
3h15m
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Dulceata din fructe de aronia
Dulceata din fructe de aronia
4 porții
9 ore
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Humus cu avocado
Humus cu avocado
4 porții
5 min
Foarte ușor

Rețete

Articole conexe

Catina – panaceul universalCatina – panaceul universal“Merele de aur” deliciile toamnei – Gutuile“Merele de aur” deliciile toamnei – Gutuile„La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza„La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.