Petitchef

Dulceata de catina

Desert
4 porții
15 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Fructele de catina se spala si se amesteca cu apa, 2 linguri cu zahar si praful de gelfix.
  • Se pun la fiert. Cand incepe sa fiarba se adauga restul cantitatii de zahar, zeama de lamaie , zaharul vanilinat
    si se amesteca bine.
  • Din momentul in care incepe sa fiarba din nou se mai lasa 5 minute si se opreste focul. Se pune fierbinte in borcanele spalate , sterilizate si uscate.


Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Dulceata de caise la multicooker philips
Dulceata de caise la multicooker philips
6 porții
3 h 15 m
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Dulceata din fructe de aronia
Dulceata din fructe de aronia
4 porții
9 ore
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Empanadillas cu dulceață
Empanadillas cu dulceață
6 porții
1 h 20 m
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Jeleuri ousor
Jeleuri ousor
8 porții
24 h 5 m
Ușor
4.7 / 5
Rețetă Sangria alba (cu vin alb)
Sangria alba (cu vin alb)
6 porții
2 h 10 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Cheesecake cu lamaie fara coacere
Cheesecake cu lamaie fara coacere
10 porții
3 h 30 m
Foarte ușor
4.2 / 5

Rețete

Articole conexe

Catina – panaceul universal Catina – panaceul universal Americane, frantuzesti sau romanesti…tot clatite le numesti! Americane, frantuzesti sau romanesti…tot clatite le numesti! “Merele de aur” deliciile toamnei – Gutuile “Merele de aur” deliciile toamnei – Gutuile

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează