Petitchef

Dulceata de dude negre

Desert
10 porții
1 oră
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

10

Preparare

  • Se pune la fiert apa cu zaharul pina cind se leaga siropul, apoi se pun dudele si se lasa sa fiarba 1 ora jumatate.
  • Se ia de pe foc vasul si se lasa sa stea pina a doua zi cind dulceata se pune din nou la fiert inca pentru 30 minute, adaugi si zeama de lamaie. Dulceata trebuie sa aiba o consistenta potrivita pt ca dupa ce se raceste se mai ingroase.
  • Se pune in borcane sterilizate, iar desupra putin conservant, se infileteaza si se aseaza in camara.


Întrebări:




Comentarii:

marie-thrse_f2013
marie-thrse_f2013, 08/08/2015

Je ne parle pas cette langue

(0) (0) Abuz
01/07/2015

Este foarte gustoasa!!!!!!!!!

(0) (0) Abuz
07/06/2013

Voi incerca si eu

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Dulceata de caise la multicooker philips
Dulceata de caise la multicooker philips
6 porții
3 h 15 m
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Dulceata din fructe de aronia
Dulceata din fructe de aronia
4 porții
9 ore
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Salata de castraveti cu sos de iaurt
Salata de castraveti cu sos de iaurt
2 porții
5 min
Foarte ușor
4.5 / 5

Rețete

Articole conexe

Secretele Coacazelor Negre Secretele Coacazelor Negre Americane, frantuzesti sau romanesti…tot clatite le numesti! Americane, frantuzesti sau romanesti…tot clatite le numesti! “Merele de aur” deliciile toamnei – Gutuile “Merele de aur” deliciile toamnei – Gutuile

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.