Dulceata de dude negre

De lili24
(3.70/5 - 77 voturi)
3 comentarii


Ingrediente

- 2 kg dude
- 250 ml apa
- 1 lamaie
- 500 g zahar

Preparare

Etapa 1

Se pune la fiert apa cu zaharul pina cind se leaga siropul, apoi se pun dudele si se lasa sa fiarba 1 ora jumatate.

Etapa 2

Se ia de pe foc vasul si se lasa sa stea pina a doua zi cind dulceata se pune din nou la fiert inca pentru 30 minute, adaugi si zeama de lamaie. Dulceata trebuie sa aiba o consistenta potrivita pt ca dupa ce se raceste se mai ingroase.

Etapa 3

Se pune in borcane sterilizate, iar desupra putin conservant, se infileteaza si se aseaza in camara.






Punctează această reţetă:

Comentarii:

5 / 5
Postat 01/07/2015, 09:47

Este foarte gustoasa!!!!!!!!!

(0) (0) Abuz
marie-thrse_f2013
1 / 5marie-thrse_f2013
Postat 08/08/2015, 08:51

Je ne parle pas cette langue

(0) (0) Abuz
5 / 5
Postat 07/06/2013, 12:08

Voi incerca si eu

(0) (0) Abuz

Întrebări:


Rețete inrudite


Rețete

Articole conexe

“Merele de aur” deliciile toamnei – Gutuile“Merele de aur” deliciile toamnei – Gutuile„La placinte inainte, la razboi inapoi!” – Placinte cu branza„La placinte inainte, la razboi inapoi!” – Placinte cu branzaTorturile – bijuterii dulci, pline de culoare!Torturile – bijuterii dulci, pline de culoare!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei
(c) Madeinwork | Mențiuni legale