Petitchef

Dulceata de dude negre

Desert
10 porții
60 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 10
2 kg dude

250 ml apa


500 g zahar

Preparare

  • Se pune la fiert apa cu zaharul pina cind se leaga siropul, apoi se pun dudele si se lasa sa fiarba 1 ora jumatate.
  • Se ia de pe foc vasul si se lasa sa stea pina a doua zi cind dulceata se pune din nou la fiert inca pentru 30 minute, adaugi si zeama de lamaie. Dulceata trebuie sa aiba o consistenta potrivita pt ca dupa ce se raceste se mai ingroase.
  • Se pune in borcane sterilizate, iar desupra putin conservant, se infileteaza si se aseaza in camara.



Comentarii:

marie-thrse_f2013
marie-thrse_f2013, 08/08/2015

Je ne parle pas cette langue

(0) (0) Abuz
01/07/2015

Este foarte gustoasa!!!!!!!!!

(0) (0) Abuz
07/06/2013

Voi incerca si eu

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Dulceata de caise macinata- sargabaracklekvar
Dulceata de caise macinata- sargabaracklekvar
15 porții
50 min
Foarte ușor
4.1 / 5
Rețetă Dulceata de rosii
Dulceata de rosii
6 porții
15 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Dulceata de pepene rosu - confitura de sandia
Dulceata de pepene rosu - confitura de sandia
6 porții
25 min
Foarte ușor
4.1 / 5
Rețetă Dulceata de caise la multicooker philips
Dulceata de caise la multicooker philips
6 porții
3h15m
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Dulceata din fructe de aronia
Dulceata din fructe de aronia
4 porții
9 ore
Foarte ușor
3.6 / 5
Rețetă Chec cu lamaie si mac - Petitchef
Chec cu lamaie si mac - Petitchef
6 porții
55 min
Foarte ușor
4.8 / 5

Rețete

Articole conexe

Secretele Coacazelor NegreSecretele Coacazelor Negre

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: