Petitchef

Dulceata de dude negre

Desert
10 porții
60 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

- 2 kg dude

- 250 ml apa

- 1 lamaie

- 500 g zahar

Preparare

Etapa 1

Se pune la fiert apa cu zaharul pina cind se leaga siropul, apoi se pun dudele si se lasa sa fiarba 1 ora jumatate.

Etapa 2

Se ia de pe foc vasul si se lasa sa stea pina a doua zi cind dulceata se pune din nou la fiert inca pentru 30 minute, adaugi si zeama de lamaie. Dulceata trebuie sa aiba o consistenta potrivita pt ca dupa ce se raceste se mai ingroase.

Etapa 3

Se pune in borcane sterilizate, iar desupra putin conservant, se infileteaza si se aseaza in camara.




Comentarii:

01/07/2015

Este foarte gustoasa!!!!!!!!!

(0) (0) Abuz
marie-thrse_f2013
marie-thrse_f2013, 08/08/2015

Je ne parle pas cette langue

(0) (0) Abuz
07/06/2013

Voi incerca si eu

(0) (0) Abuz


Punctează această reţetă:

Rețete inrudite


Rețete

Articole conexe

“Merele de aur” deliciile toamnei – Gutuile“Merele de aur” deliciile toamnei – Gutuile„La placinte inainte, la razboi inapoi!” – Placinte cu branza„La placinte inainte, la razboi inapoi!” – Placinte cu branzaTorturile – bijuterii dulci, pline de culoare!Torturile – bijuterii dulci, pline de culoare!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic:

(c) Madeinwork | Mențiuni legale