Petitchef

Dulceata de piersici

Desert
6 porții
15 min
15 min
Foarte ușor

Ingrediente

6

Preparare

  • Se aleg piersici bine coapte, dar mai tari. Se spala, se inlatura samburele si se taie in felii subtiri. Se amesteca bine cu zaharul si se lasa peste noapte la frigider.
  • A doua zi se scurge siropul pe care si l-au lasat piersicile si se pune la fiert. Cand s-a ingrosat de ajuns ,se adauga si feliile de piersici si se continua fierberea la foc mic, aprox 45-50 minute.
  • Spre sfarsitul fierberii, se adauga zeama de lamaie-care va impiedica dulceata sa se zahariseasca. Dulceata se pune fierbinte in borcanele spalate si sterilizate.

Întrebări:



Video sugerat

YouTube

Ceai rece cu piersici


Comentarii:

28/07/2011

Pentru moment interesant si foarte estetic, maine am sa pregatesc dulceata intocmai cum este aici si voi posta din rezultatul. Mioara-Viena.

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Dulceata de pepene galben si piersici
Dulceata de pepene galben si piersici
4 porții
15 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Dulceata de piersici
Dulceata de piersici
6 porții
50 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Dulceata de caise la multicooker philips
Dulceata de caise la multicooker philips
6 porții
3h15m
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Dulceata din fructe de aronia
Dulceata din fructe de aronia
4 porții
9 ore
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Ceai rece cu piersici
Ceai rece cu piersici
6 porții
15 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Salata de fructe, desertul perfect!Salata de fructe, desertul perfect!“Merele de aur” deliciile toamnei – Gutuile“Merele de aur” deliciile toamnei – Gutuile„La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza„La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.