Petitchef

Gogosi cu smantana

Desert
6 porții
10 min
20 min
Ușor

Ingrediente

6

Preparare

  • Se bat albusurile spuma, se adauga zaharul in ploaie, apoi pe rand, galbenusurile. Se adauga smantana,putina sare, coaja rasa de lamaie, amidonul stins in zeama de lamaie si la sfarsit faina amestecand continuu, pana obtinem o coca putin mai groasa. Se pune la incins uleiul, se ia cu lingura din aluatul pregatit, se formeaza gogosele si se prajesc in uleiul incins. Se scot pe hartie absorbanta si se pudreaza cu un amestec de zahar pudra si zahar vanilinat.


Poze

gogosi cu smantana
gogosi cu smantana - poza 2
gogosi cu smantana - poza 3

Întrebări:




Comentarii (24):

29/11/2014

Reteta pentru blat de tort de casa, bunicica

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
cucos
cucos, 24/06/2013

Simbata o voi face

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
20/11/2013

Dc asa?

(0) (0) Abuz
21/09/2013

Superr

(0) (0) Abuz
06/09/2013

Foarte bune si usor de facut .se poate folosi in loc de smantana si lapte batut

(0) (0) Abuz
29/06/2013

Foarte foarte bune si un desert rapid multumesc

(0) (0) Abuz
06/06/2013

Foarte gustos

(0) (0) Abuz
02/06/2013

Bune

(0) (0) Abuz
14/03/2013

La pamant

(0) (0) Abuz
12/03/2013

F bune

(0) (0) Abuz

Sort:     Filtrează:
  • pagina 1 / 3

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Gogosi pufoase - petitchef
Gogosi pufoase - petitchef
20 porții
1 h 10 m
Ușor
4.2 / 5
Rețetă Moelleux cu legume si smantana
Moelleux cu legume si smantana
4 porții
1 h 10 m
Ușor
4.5 / 5
Rețetă Pui cu smantana si ciuperci - petitchef
Pui cu smantana si ciuperci - petitchef
1 porții
25 min
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Gratin de cod si smantana
Gratin de cod si smantana
6 porții
1 h 5 m
Ușor
4.8 / 5
Rețetă Flan cu smântână fără lactoză
Flan cu smântână fără lactoză
8 porții
5 h 10 m
Foarte ușor

Articole conexe

Pufoasele gogosi-desert apreciat in bucataria romaneasca Pufoasele gogosi-desert apreciat in bucataria romaneasca Sosul cu smantana Sosul cu smantana Cel mai apreciat desert romanesc, papanasii! Cel mai apreciat desert romanesc, papanasii!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează