Lapte prăjit în aer într-o friteuză cu aer. desertul tradițional spaniol cu mai puțin ulei
Cine poate rezista unui leche frita bun, cu textura sa netedă, acea aromă inconfundabilă de scorțișoară și lămâie, și aceeași aromă veche? Deși este un clasic de Paște, adevărul este că această rețetă poate fi savurată în orice moment al anului. Leche frita, desertul cunoscut și sub numele de „lapte prăjit,” este un desert spaniol care încântă gusturile cu o combinație unică de prospețime și textură cremoasă. De data aceasta, vă sugerăm să ăl preparați în Air fryerRezultatul este la fel de gustos, cu mai puțin ulei și fără a renunța la acel strat auriu care ne place atât de mult. Gata? 3, 2, 1... Să trecem la treabă! Petitchef îți arată cum să o faci pas cu pas.
Ingrediente
5
Pentru aluat:
Pentru topping:
Materiale
- Bol mare
- Cratiță cu capac
- Hârtie de copt
- tel
- Formă dreptunghiulară
- air fryer
- Pulverizator de ulei



