Petitchef

Pancove (gogosi)

Aperitiv
6 porții
30 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

6

Preparare

  • Se pune faina intr-un bol. Se adauga ouale, drojdia (daca este proaspata trebuie amestecata inainte cu un pic de lapte caldut si lasata cinci minute sa se umfle ), laptele caldut , untul la temperatura camerei, zaharul, sarea , coaja de lamaie si vanilia.
  • Se framanta bine pana cand aluatul devine lucios si elastic.Se lasa la dospit aprox.o jumatate de ora.
    Se rastoarna aluatul pe masa.de lucru unsa cu ulei. Se intinde cu sucitorul o patura groasa de aprox. 0,8 cm -1 cm . Se taie cu gura unui pahar forme rotunde .
  • Formele astfel taiate se mai lasa la dospit aprox 10-15 min, dupa care se prajesc in ulei abundent pe o parte si pe cealalta.
    Se scot pe un servetel de bucatarie sa se scurga uleiul, apoi se pudreaza cu zahar pudra.


Poze

Pancove (gogosi)
Pancove (gogosi) - poza 2
Pancove (gogosi) - poza 3
Pancove (gogosi) - poza 4

Întrebări:




Comentarii (66):

Darymedy, 06/09/2015

Delicioase....pufoase..

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
28/12/2014

Foarte buna

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
10/01/2014

Gospodina

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
02/11/2013

Perfect

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
03/09/2013

Foarte bune!! :)

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
29/08/2013

Foarte bun

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
Vlad, 10/06/2017

La 1000 de gr de faina voi dubla galbenusurile drojdia si zaharul ( adica in loc de 2 galbenusuri voi pune 4)?

(0) (0) Abuz
01/06/2015

Super

(1) (0) Abuz
07/02/2015

Foarte bune!

(1) (0) Abuz
08/03/2014

Faq ca e bun

(0) (0) Abuz

Sort:     Filtrează:
  • pagina 1 / 7

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Gogosi pufoase - petitchef
Gogosi pufoase - petitchef
20 porții
1 h 10 m
Ușor
4.2 / 5
Rețetă Cum se face un sos sangria?
Cum se face un sos sangria?
4 porții
25 min
Foarte ușor
Rețetă Sangria alba (cu vin alb)
Sangria alba (cu vin alb)
6 porții
2 h 10 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Vin fiert - petitchef
Vin fiert - petitchef
4 porții
35 min
Foarte ușor
5 / 5

Articole conexe

Pufoasele gogosi-desert apreciat in bucataria romaneasca Pufoasele gogosi-desert apreciat in bucataria romaneasca

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează