Petitchef

"Patratele" cu branza

Desert
8 porții
30 min
30 min
Ușor

Ingrediente

8

Blat:

Crema:

Glazura:

Preparare

  • Batem albusurile spuma cu zaharul, apoi punem treptat galbenusurile amestecate bine cu uleiul. Incorporam usor faina amestecata cu praful de copt si cacaua. Turnam aluatul intr-o tava tapetata cu hartie de copt si o introducem la cuptor pentru 25-30 de minute.
    Batem untul cu zaharul, adaugam branza de vaci scursa bine si esenta de portocale. O dam la frigider pentru 30 de minute.
    Intre timp preparam glazura, intr-o craticioara amestecam cu un tel zaharul si cacaua dupa care adaugam frisca lichida. Amestecam bine si punem craticioara pe abur. Amestecam din cand in cand pana ce se topeste zaharul, ea va deveni ceva mai lichida, avem insa grija sa nu fiarba. Dupa ce o luam de pe foc incorporam si cubuletul de unt.
    Intindem crema peste blat, turnam glazura, ea se intinde foarte bine nu avem nevoie de nici o ustensila pentru intins si nici nu e recomandat.


Întrebări:




Comentarii (97):

16/09/2016

Este o prajitura fina si pe gustul copiilor mei.

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
26/04/2015

Super si usor de preparat!

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
17/04/2015

E foarte gustoasa. Eu am taiat blatul in doua si am intre ele crema de brinza. Deasupra am pus jeleu cu fructe.

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
17/04/2015

O prajitura foarte buna.

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
17/04/2015

E fff.buna !

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
03/02/2015

Am facut crema un pic altfel utilizand mascarpone si philadelphia clasic si a iesit super ...

am gătit această rețetă (0) (1) Abuz
03/12/2014

Am facut prajitura, e fff buna. Parerea mea e ca nu trebuie sa puneti o esenta intreaga de portocale, din cauza ca ii da un gust usor amarui. Asa am patit eu, dar am mai adaugat zahar si a iesit super pana la urma.

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
19/10/2014

Excelenta reteta. Eu am facut-o sub forma de tort si pe deasupra i-am pus un jeleu de fructe rosii...

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
23/04/2014

Suna minunat, o sa o incerc

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
craciunita_l2013
craciunita_l2013, 27/01/2014

"CRUD" DE BUNA!!!!

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz

Sort:     Filtrează:
  • pagina 1 / 10

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Bilute de cereale cu ciocolata tip nesquik
Bilute de cereale cu ciocolata tip nesquik
2 porții
30 min
Foarte ușor
Rețetă Cafea cu gheață cu aromă de tiramisu
Cafea cu gheață cu aromă de tiramisu
1 porții
5 min
Foarte ușor
Rețetă Biscuiti vienezi
Biscuiti vienezi
6 porții
35 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Salată de somon, năut și portocale
Salată de somon, năut și portocale
3 porții
19 min
Foarte ușor
3 / 5

Articole conexe

„La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza „La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza Branza cu mucegai sau Branza Albastra Branza cu mucegai sau Branza Albastra Branza Burduf - mandria stanelor de munte Branza Burduf - mandria stanelor de munte

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează