Petitchef

Prajitura cu branza

Desert
8 porții
10 min
45 min
Foarte ușor

Ingrediente

8

Pentru o prajitura coapta intr-o forma rotunda de 22 cm aproximativ:

Preparare

  • Ungeti forma cu unt topit.
    Amestecati 2 oua cu 100 g zahar, sarea, pana cand volumul se dubleaza si devine ca o crema.
    Adaugati restul de unt topit, smantana lichida, amestecati pana compozitia se omogenizeaza.
    Amestecati faina cu praful de copt, dupa care puneti in compozitie, continuand sa amestecati, pana devine omogen. Rezulta un aluat lichid.
    Separat amestecati branza cu restul de zahar, zaharul vanilat si un ou. Branza am lasat-o destul de uscata.
    Preancalziti cuptorul la 180°C.
    Puneti in forma compozitia cu branza, pe un strat si apoi acoperiti si egalizati cu compozitia cu faina.
    Puneti in cuptor 45 minute, incercati cu scobitoarea daca iese uscata si lasati prajitura sa se raceasca in cuptorul cald.
    Dupa ce sa racit, demulati si pudrati cu zahar.

    Nu stiu daca aceasta prajitura este desteapta, dar stiu ca a fost buna din cauza ingredientelor utilizate. In plus este o reteta simpla de realizat , amestecam ingredientele si apoi le punem la copt.
    Daca trebuie sa numim o prajitura inteligenta pentru ca are un aluat lichid, ar trebui sa numim si altele. In fine, voi scrie reteta asa cum am facut-o eu...


Poze

Prajitura cu branza
Prajitura cu branza - poza 2

Întrebări:




Comentarii (53):

18/06/2016

O prajitura buna si usor de preparat :)

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
06/04/2015

Naspa

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
05/11/2014

**** Scuză-mă dar, smântâna se mai găsește și-n altă stare înafară de cea lichidă ??? :) Gabriel

am gătit această rețetă (1) (1) Abuz
08/01/2014

Mi-a plăcut această rețetă și măine o voi încerca. Abia aștept s-o gust...

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
15/09/2013

A iesit grozava si destul de repede am pregatit-o. Multzumesc!

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
08/12/2015

Prajitura buna si usor de facut, o voi incerca cu siguranta.

(0) (0) Abuz
08/12/2015

Simplu,usor si aromat...bravo

(0) (0) Abuz
01/01/2015

Smantana lichida este diferita de smantana obisnuita.

(0) (0) Abuz
05/11/2014

Simplu, bun, autentic, adicä genial

(1) (0) Abuz
05/11/2014

O prajitura f buna!

(0) (0) Abuz

Sort:     Filtrează:
  • pagina 1 / 6

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Prajitura la microunde
Prajitura la microunde
6 porții
15 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Prajitura cu iaurt la microunde
Prajitura cu iaurt la microunde
6 porții
20 min
Foarte ușor
3.3 / 5
Rețetă Prajitura bounty-petitchef
Prajitura bounty-petitchef
8 porții
3 h 45 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Prăjitură cu migdale - fără gluten
Prăjitură cu migdale - fără gluten
6 porții
35 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Prajitura cu avocado si ciocolata - fara lactoza
Prajitura cu avocado si ciocolata - fara lactoza
6 porții
40 min
Foarte ușor
4.9 / 5

Articole conexe

„La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza „La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza Branza cu mucegai sau Branza Albastra Branza cu mucegai sau Branza Albastra „Buturuga” prajitura traditionala de Craciun in Franta „Buturuga” prajitura traditionala de Craciun in Franta

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează