-
Home
-
Rețete
-
Prajitura divina
Prajitura divina
Preparare
-
Punem toate ingredientele in robot si mixam pana rezulta o compozitie lipicioasa.
Turnam compozitia intr-o tava si o nivelam cu mainile umezite. Dam la rece.
-
Uleiul de cocos se topeste si apoi se amesteca intr-un vas cu restul ingredientelor.
Ciocolata obtinuta se toarna peste blat si se niveleaza cu o spatula. Se da la rece.
-
Untul de cocos se topeste. Se pun toate ingredientele in robot si se mixeaza pana se obtine o crema omogena.
Crema se toarna peste ciocolata si se da la congelator pentru 1 ora.
-
Fructele se lasa la dezghetat si apoi se mixeaza bine. Se toarna crema obtinuta peste crema de caju si se da la congelator pt 15 minute.
-
Se pun toate ingredientele in robot (cu exceptia apei/laptelui) si se mixeaza bine. Daca compozitia este prea groasa se adauga apa/lapte doar cat sa o faca semi-fluida. Aveti grija sa nu o subtiati prea tare, altfel nu se va intari bine!
Se toarna crema peste prajitura si se niveleaza cu o spatula.
-
Se pune tava la congelator pana cand ingheata, apoi se scoate si se pastreaza in frigider pana in momentul servirii.
Tinuta la frigider prajitura are o valabilitate de 3 zile iar la congelator ? pana la 2 saptamani.
Pentru detalii legate de cumpararea unor anumite ingrediente urmati acest link.
Rețete inrudite
Rețete
Articole conexe
Comentarii:
Nu verifica nimeni rețetele înainte sa fie postate?
1 g? Cantitățile reale ?
Care ingrediente se pun toate prima data și care se pun toate pe urma? Poate scrieți și explicații reteta ca lumea.
Un fel de...Doamne fereste! am pierdut o groaza de timp intelegand in final ca este o bataie de joc! rusinos.
Prea complicata!
Superrrrrrrrrrr
Deliciu...
:)