Petitchef

Sarmale fara foc (raw)

Desert
4 porții
60 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4

Preparare

  • Hrisca si nuca se lasa peste noapte la inmuiat in multa apa. A doua zi se scurg. Asa arata hrisca gata inmuiata.
  • Varza se lasa 30-60 minute in apa (la desarat), in functie de cat de sarata o vrem. Nuca, ceapa si patrunjelul se toaca marunt, iar morcovul se da pe razatoarea mica. Se condimenteaza cu sare, piper, nucsoara, cimbru.
  • Taiati frunzele de varza in 2, decupand nervurile. Intr-un capat al frunzei puneti o lingura cu varf din compozitie si indoiti coltul spre interior. Aduceti si marginile pe interior, apoi rulati strans pana se termina frunza.
  • Faceti o salata din rosiile date pe razatoare, nervurile de la varza tocate si ulei. Puneti sarmalele intr-o cratita si turnati peste ele salata . Serviti imediat. Se pastreaza la frigider, insa nu pt multe zile.
  • Aceste sarmale sunt mult mai sanatoase si nutritive decat sarmalele gatite pe foc. Isi pastreaza proprietatile iar gustul lor va va surprinde: seamana mult cu cele gatite insa nuca si uleiul presat la rece le da o savoare aparte.
R Retete vegane

Poze

Sarmale fara foc (raw), poza 1
Sarmale fara foc (raw), poza 2
Sarmale fara foc (raw), poza 3
Sarmale fara foc (raw), poza 4
Sarmale fara foc (raw), poza 5
Sarmale fara foc (raw), poza 6
Sarmale fara foc (raw), poza 7
Sarmale fara foc (raw), poza 8


Video sugerat

YouTube

Comentarii:

05/01/2015

ESTE OK.

(0) (0) Abuz
20/12/2013

Stiu sigur ca sunt foarte bune, am facut si eu.

(0) (0) Abuz
11/12/2013

F f bune si sanatoase!!!

(0) (0) Abuz
20/03/2013

Pare ok

(0) (0) Abuz
25/12/2012

Sunt foarte gustoase!

(0) (0) Abuz
10/08/2012

Super bune!!!!

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Sarmale cu pasat ( crupe )
Sarmale cu pasat ( crupe )
4 porții
50 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Sarmale crude
Sarmale crude
2 porții
35 min
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Sarmale
Sarmale
8 porții
1h30m
Dificil
4.4 / 5
Rețetă Medalioane cu linte rosie
Medalioane cu linte rosie
4 porții
1h15m
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Chakchouka
Chakchouka
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.4 / 5

Rețete

Articole conexe

Zacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnăZacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnăRetete de …sarmaleRetete de …sarmaleMâncăruri delicioase pentru postul CrăciunuluiMâncăruri delicioase pentru postul Crăciunului

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.