Petitchef

Sarmale cu porumb si morcov

Felul principal
5 porții
20 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

5

Preparare

  • Ceapa se taie marunt si se pune la calit , apoi morcovul ras , porumbul si se amesteca usor. Separat spalam orezul in apa rece,il scurgem de apa si il adaugam peste ceapa si morcovul calit.
  • Lasam cateva minute pe foc si amestecam continui. Se adauga apoi boia de ardei dulce, bulionul, cimbru, sare dupa gust. Compozitia fiind gata ne ocupam de foile de varza. Le spalam si le taiem pentru sarmalute, astfel incat sa nu fie prea mari. Pe fiecare foaie de varza punem compozitie si rulam exact ca la sarmalutele cu carne. Se aseaza intr-o tava din Yena dreptunghiulara in 2 randuri.
  • Cand am terminat de pus sarmalele in tava taiem cele doua rosii rondele si le asezam deasupra. Adaugam apa cat sa acopere sarmalale si le introducem la cuptor. Le lasam pana sunt gata.


Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Coleslaw - salata de varza si morcov
Coleslaw - salata de varza si morcov
4 porții
30 min
Foarte ușor
3.2 / 5
Rețetă Nuggets de pui cu mazare si morcov
Nuggets de pui cu mazare si morcov
5 porții
12 min
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Chec aperitiv cu gris, dovlecei si morcov
Chec aperitiv cu gris, dovlecei si morcov
6 porții
1 oră
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! Retete de …sarmale Retete de …sarmale

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.