Petitchef

Tarta tatin de post

Desert
8 porții
20 min
35 min
Foarte ușor

Ingrediente

8

Preparare

  • Se face un aluat din toate aceste ingrediente.Caramelul-100 g zahar normal,100g zahar brun,un pic de apa,30 gr margarina ,
  • Se caramelizeaza aceste ingrediente intr-o cratita.Intr-o alta tava unsa cu nargarina se toarna caramelul abia facut,se aseaza merele taiate feliute si deasupra se pune foaia de aluat.
  • Se inteapa foaia cu furculita si se coace la foc moderat,cand s-a racit se rastoarna pe un platou.


Poze

Tarta tatin de post, poza 1
Tarta tatin de post, poza 2
Tarta tatin de post, poza 3

Întrebări:




Comentarii:

19/07/2012

Usor de facut sigustoasa.

(0) (0) Abuz
14/03/2012

Arata bine, dar nu ai mentionat cate fructe, si care este timpul de coacere...

(0) (0) Abuz
22/11/2011

Super buna

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Tarta cu pere si migdale sau Tarta Bourdaloue
Tarta cu pere si migdale sau Tarta Bourdaloue
10 porții
55 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Tarta cu maroilles
Tarta cu maroilles
4 porții
50 min
Foarte ușor
3.6 / 5
Rețetă Tarta Stea cu fructe
Tarta Stea cu fructe
8 porții
1 oră
Foarte ușor
4.5 / 5

Rețete

Articole conexe

Mâncăruri delicioase pentru postul Crăciunului Mâncăruri delicioase pentru postul Crăciunului Merele coapte, un desert clasic de iarna! Merele coapte, un desert clasic de iarna! Retete de post Retete de post

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.