Petitchef

Tarta tatin de post

Desert
8 porții
20 min
35 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 8
Pasta

200 g faina,

100 g margarina,

50 g lapte de soia sau apa,

un praf de sare.

Preparare

  • Se face un aluat din toate aceste ingrediente.Caramelul-100 g zahar normal,100g zahar brun,un pic de apa,30 gr margarina ,
  • Se caramelizeaza aceste ingrediente intr-o cratita.Intr-o alta tava unsa cu nargarina se toarna caramelul abia facut,se aseaza merele taiate feliute si deasupra se pune foaia de aluat.
  • Se inteapa foaia cu furculita si se coace la foc moderat,cand s-a racit se rastoarna pe un platou.

Poze

Tarta tatin de post, poza 1Tarta tatin de post, poza 2Tarta tatin de post, poza 3


Comentarii:

19/07/2012

Usor de facut sigustoasa.

(0) (0) Abuz
14/03/2012

Arata bine, dar nu ai mentionat cate fructe, si care este timpul de coacere...

(0) (0) Abuz
22/11/2011

Super buna

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Tarta cu cartofi dulci
Tarta cu cartofi dulci
10 porții
1h15m
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Tarta cu ciocolata si pere
Tarta cu ciocolata si pere
6 porții
35 min
Foarte ușor
3.5 / 5
Rețetă Tarta cu pere si migdale sau tarta bourdaloue
Tarta cu pere si migdale sau tarta bourdaloue
10 porții
55 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Tartă tatin :)
Tartă tatin :)
13 porții
1h50m
Ușor
Rețetă Tarta tatin cu visine
Tarta tatin cu visine
8 porții
50 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Tarta tatin cu pere/torta tatin alle pere
Tarta tatin cu pere/torta tatin alle pere
8 porții
1 oră
Foarte ușor
4.2 / 5

Rețete

Articole conexe

Si noi ce mai mancam...in post?Si noi ce mai mancam...in post?Retete de postRetete de postTarta cu fructe - rasfat dulce de varaTarta cu fructe - rasfat dulce de vara

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: