Petitchef

Tarta cu branza de capra si rosii

Felul principal
4 porții
20 min
35 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Incalziti cuptorul la 200 grade C.
  • .Intr-o tava asezati foaia de foietaj. Ridicati marginile pentru a nu curge compozitia.
  • Intepati cu o furculita foietajul si dati la frigider 10 minute.
  • Apoi coaceti foietajul 5 minute in cuptor.
  • Intr-un vas bateti ouale si amestecati cu lapte. Apoi adaugati branza, parmezanul, busuiocul, sarea si piperul.
  • Intr-un vas bateti ouale si amestecati cu lapte. Apoi adaugati branza, parmezanul, busuiocul, sarea si piperul.
  • Turnati compozitia in aluat. Adaugati rosii taiate felii pe deasupra. Dati la cuptor 35 de minute, pana devine aurie. Lasati la racit si taiati in triunghiuri.


Întrebări:




Comentarii:

18/09/2016

O lingurita de sare este prea mult, daca in umplutura avem branza si parmezan.
Sunt ingrediente pe care nu stiu unde sa le pun,uleiul de masline,usturoiul,ceapa ?

(1) (0) Abuz
atena_p2014
atena_p2014, 12/09/2016

F.buna!

(0) (0) Abuz
12/09/2016

Etapele 5 si 6 sunt identice, lipsa de respect pentru cititori! Mai mare rusinea ce se intampla pe un site serios, unde vin tot felul de tembeli si analfabeti sa ne explice noua teoria chibritului! PFUI

(0) (1) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Tarta cu mangold si branza rasa
Tarta cu mangold si branza rasa
6 porții
55 min
Foarte ușor
Rețetă Tartă cu fructe roșii și crumble expres
Tartă cu fructe roșii și crumble expres
6 porții
40 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Tarta cu pere si migdale sau tarta bourdaloue
Tarta cu pere si migdale sau tarta bourdaloue
10 porții
55 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Tarta italiana cu foi filo
Tarta italiana cu foi filo
4 porții
45 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Tarta cu ciocolata si fasole rosie
Tarta cu ciocolata si fasole rosie
10 porții
35 min
Foarte ușor
4.9 / 5

Articole conexe

„La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza „La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza Branza cu mucegai sau Branza Albastra Branza cu mucegai sau Branza Albastra De ce sa consumam lapte de capra? De ce sa consumam lapte de capra?

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează