Petitchef

Tort capuccino Milka Philadelphia

Desert
4 porții
30 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Puneti intreaga cantitate de piscoturi intr-o punga si sfaramati-i cu ajutorul unui facalet. avut o singura punga de piscoturi de 100 g, asa ca mai adaugat 3 biscuiti cu lapte. Radeti tableta de ciocolata.
  • Topiti untul in care adaugati apoi intreaga cantitate de piscoturi si jumatate din cantitatea de ciocolata rasa.Intre timp, tapetati cu hartie de copt o forma rotunda de tort. tapetat doar fundul, nu si peretii, ca ma 'nerveaza ca iese creata crema si nu-mi place si puneti amestecul de piscoturi.
  • Amestecati crema de branza, iaurtul si pliculetele de Jacobs capuccino. Branza data la blender impreuna cu iaurtul si a iesit frisca, nu alta, zau!
  • Turnati crema obtinuta in forma de tort si lasati la rece timp de 3h, cum tot seara gatesc, lasat la frigi peste noapte si papat a doua zi.
  • Inainte de servire ornati cu restul de ciocolata rasa si cu pralinele de ciocolata . pastrat cutia de plastic din cutia de ciocolata si pus in formele de inimioare crema de ciocolata alba, ca vrut sa iasa inimioarele marmorate, sic! apoi pus si crema de ciocolata neagra si la congelator!Cu "fierastraul" de taiat torturi taiat tortul in forma de cruce, apoi fiecare triunghi inca o data si au rezultat 8 felii.pus inimioarele pe fiecare felie si presarat ciocolata rasa.


Poze

Tort capuccino Milka Philadelphia
Tort capuccino Milka Philadelphia - poza 2
Tort capuccino Milka Philadelphia - poza 3
Tort capuccino Milka Philadelphia - poza 4
Tort capuccino Milka Philadelphia - poza 5
Tort capuccino Milka Philadelphia - poza 6
Tort capuccino Milka Philadelphia - poza 7
Tort capuccino Milka Philadelphia - poza 8
Tort capuccino Milka Philadelphia - poza 9
Tort capuccino Milka Philadelphia - poza 10

Întrebări:




Comentarii:

30/06/2016

Tortul poate este bun dar prezentarea f.proasta

(0) (0) Abuz
30/06/2016

Ce faci cu gelatina?

(0) (0) Abuz
30/06/2016

Excelent!!

(0) (0) Abuz
24/11/2012

Foarte bun

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Tort de halloween cu glazură diabolică
Tort de halloween cu glazură diabolică
8 porții
2 ore
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Tort despacito
Tort despacito
8 porții
1 h 20 m
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Tort iepuras
Tort iepuras
16 porții
1 h 25 m
Ușor
4.3 / 5
Rețetă Tort de morcovi umplut cu cheesecake
Tort de morcovi umplut cu cheesecake
10 porții
1 oră
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Tort cu mousse de ciocolata petitchef
Tort cu mousse de ciocolata petitchef
8 porții
25 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Tort cu ciocolata si caramel sarat
Tort cu ciocolata si caramel sarat
9 porții
10 h 55 m
Foarte ușor
4.6 / 5

Articole conexe

Torturi festive de sărbători Torturi festive de sărbători Torturile – bijuterii dulci, pline de culoare! Torturile – bijuterii dulci, pline de culoare! Cake pops sau tort-acadele Cake pops sau tort-acadele

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează