Petitchef

Tort capuccino milka philadelphia

Desert
4 porții
30 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
150 g piscoturi

125 g unt

1 tableta de ciocolata Milka

600 g crema de branza Philadelphia

300 g iaurt

2 pliculete Jacobs capuccino

1 pachet gelatina

75 g zahar

1 cutie praline I love Milka pt. ornare.

Preparare

  • Puneti intreaga cantitate de piscoturi intr-o punga si sfaramati-i cu ajutorul unui facalet. avut o singura punga de piscoturi de 100 g, asa ca mai adaugat 3 biscuiti cu lapte. Radeti tableta de ciocolata.
  • Topiti untul in care adaugati apoi intreaga cantitate de piscoturi si jumatate din cantitatea de ciocolata rasa.Intre timp, tapetati cu hartie de copt o forma rotunda de tort. tapetat doar fundul, nu si peretii, ca ma 'nerveaza ca iese creata crema si nu-mi place si puneti amestecul de piscoturi.
  • Amestecati crema de branza, iaurtul si pliculetele de Jacobs capuccino. Branza data la blender impreuna cu iaurtul si a iesit frisca, nu alta, zau!
  • Turnati crema obtinuta in forma de tort si lasati la rece timp de 3h, cum tot seara gatesc, lasat la frigi peste noapte si papat a doua zi.
  • Inainte de servire ornati cu restul de ciocolata rasa si cu pralinele de ciocolata . pastrat cutia de plastic din cutia de ciocolata si pus in formele de inimioare crema de ciocolata alba, ca vrut sa iasa inimioarele marmorate, sic! apoi pus si crema de ciocolata neagra si la congelator!Cu "fierastraul" de taiat torturi taiat tortul in forma de cruce, apoi fiecare triunghi inca o data si au rezultat 8 felii.pus inimioarele pe fiecare felie si presarat ciocolata rasa.

Poze

Tort capuccino Milka Philadelphia, poza 1Tort capuccino Milka Philadelphia, poza 2Tort capuccino Milka Philadelphia, poza 3Tort capuccino Milka Philadelphia, poza 4Tort capuccino Milka Philadelphia, poza 5Tort capuccino Milka Philadelphia, poza 6Tort capuccino Milka Philadelphia, poza 7Tort capuccino Milka Philadelphia, poza 8Tort capuccino Milka Philadelphia, poza 9Tort capuccino Milka Philadelphia, poza 10


Comentarii:

30/06/2016

Tortul poate este bun dar prezentarea f.proasta

(0) (0) Abuz
30/06/2016

Ce faci cu gelatina?

(0) (0) Abuz
30/06/2016

Excelent!!

(0) (0) Abuz
24/11/2012

Foarte bun

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Tort iepuras
Tort iepuras
16 porții
1h25m
Ușor
3 / 5
Rețetă Tort cu mousse de ciocolata Petitchef
Tort cu mousse de ciocolata Petitchef
8 porții
25 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Tort padurea neagra - retata pas cu pas
Tort padurea neagra - retata pas cu pas
8 porții
3h20m
Dificil
4.8 / 5
Rețetă Tort ganache de ciocolata alba si capuccino
Tort ganache de ciocolata alba si capuccino
8 porții
55 min
Foarte ușor
3.9 / 5
Rețetă Tort cu rulada de capsuni si crema de vanilie
Tort cu rulada de capsuni si crema de vanilie
10 porții
1h10m
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Tort mochaccino
Tort mochaccino
14 porții
6h30m
Ușor
1 / 5

Rețete

Articole conexe

Cake pops sau tort-acadeleCake pops sau tort-acadele

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: