Petitchef

Prajitura ,,Capsunica"

Desert
4 porții
5 ore
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Ouale si zaharul batute bine se pun la fiert intr-un ceaunel pana incep sa fiarba.Gelatina se pune si ia la hidratat in 100ml apa rece dupa care se adauga peste amestecul de ou si zahar cat inca este cald.Batem frisca bine peste ia adaugam crema de branza,esenta de vanilie si compozitia de ou si gelatina.
  • Intre timp am preparat si siropul astfel:150 gr de zahar se caramelizeaza apoi adaugam apa si restul de zahar si se fierbe.
  • Deasupra se adauga ultimul strat de crema si se orneaza cu capsuni.Inainte de a fi servita se tine cam 5 0re la frigider.

Rețete inrudite

YouTube


Poze

Prajitura, , Capsunica, poza 1
Prajitura, , Capsunica, poza 2
Prajitura, , Capsunica, poza 3
Prajitura, , Capsunica, poza 4
Prajitura, , Capsunica, poza 5
Prajitura, , Capsunica, poza 6
Prajitura, , Capsunica, poza 7

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Prajitura-fursec
Prajitura-fursec
8 porții
40 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Prajitura cu iaurt la microunde
Prajitura cu iaurt la microunde
6 porții
20 min
Foarte ușor
2.3 / 5

Rețete

Articole conexe

Panettone - o prajitura traditionala de Craciun, inventata dintr-o greseala Panettone - o prajitura traditionala de Craciun, inventata dintr-o greseala Torturile – bijuterii dulci, pline de culoare! Torturile – bijuterii dulci, pline de culoare! „Buturuga” prajitura traditionala de Craciun in Franta „Buturuga” prajitura traditionala de Craciun in Franta

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.