Petitchef

Tort din piscoturi

Desert
4 porții
30 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
250 g piscoturi

1 cana de lapte

1 lingurita de vanilie

Umplerea

1 cana smantana

1 lingura amidon de porumb

4 galbenusuri de ou

250 g ciocolata

2 / 3 ceasca de unt

Preparare

  • Se amesteca smantana si amidonul de porumb. Se adauga galbenusurile si se amesteca pe foc mediu, pana când apar bule mici.
  • Ciocolata se marunteste si se topeste la aburi .Se adauga untul la ciocolata, se combina cele doua si se adauga la amestecul de lapte. Se amesteca bine pana se obtine o crema uniforma.
  • Se amesteca laptele si vanilia . Se scufunda jumatate din piscoturi in lapte apoi se aseaza pe o tava . Se pune crema si se pune cealalta jumatate de piscoturi umezite in lapte, peste crema. La final se pune restul de crema.
  • Se decoreaza cu ciocolata neagra topita impreuna cu o lingura de unt. Se pune la rece.





Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Tort de piscoturi cu crema de coacaze
Tort de piscoturi cu crema de coacaze
8 porții
1h5m
Ușor
4.2 / 5
Rețetă Tort rapid cu piscoturi
Tort rapid cu piscoturi
6 porții
55 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Tort cu piscoturi iaurt si capsune
Tort cu piscoturi iaurt si capsune
8 porții
2 ore
Ușor
4.4 / 5
Rețetă Tort padurea neagra - retata pas cu pas
Tort padurea neagra - retata pas cu pas
8 porții
3h20m
Dificil
4.8 / 5
Rețetă Tort iepuras
Tort iepuras
16 porții
1h25m
Ușor
4 / 5
Rețetă Tort cu ciocolata si caramel sarat
Tort cu ciocolata si caramel sarat
9 porții
10h55m
Foarte ușor
4.3 / 5

Rețete

Articole conexe

Cake pops sau tort-acadeleCake pops sau tort-acadele

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: