Tort etajat cu cafea si frisca PrecedentulUrmătorul DesertFoarte ușor55 min Trimite unui prieten Printează pagina Adresează o întrebare autorului Postează o poză cu rețeta gătită de tine Ingrediente 6 Pentru blat: 150 g. unt 3 oua 150 g. zahar 2 pliculete zahar vanilat 150 ml. cafea naturala, tare 150 g. faina 30 g. cacao 2 lingurite praf de copt sare un pahar lichior-crema de whisky Pentru crema: 500 ml. lapte 6 foi gelatina sau 12 g. gelatina fin maruntita alba 100 g. ciocolata alba 1 baton vanilie 5 galbenusuri 50 g. zahar pudra 50 ml. rom alb 300 ml. frisca Glazura originala: 400 ml. cafea 50 ml. rom 2 pliculete glazura de tort 30 g. zahar inimioare din bezele sau fructe exotice pentru decor Glazura adaptata :P un borcan de nutella