Tort ganache de ciocolata alba si capuccino
Ingrediente
8
blat de cacao:
creme:
Preparare
Preparare20 min
Gătire35 min
- Mixam albusurile bine, adaugam zaharul treptat si mixam bine pana se formeaza o spuma care nu curge. Adaugam si galbenusurile apoi cacao, faina cu praful de copt.
- Sirop din zahar ars:
4linguri de zahar se topesc si se stinge cu 300 ml apa, se mai tine pe foc pana se topeste tot zaharul apoi se lasa la racit. - Ciocolata o topim cu 2 linguri de frisca sau lapte si o turnam usor peste frisca mixand continuu.
- Ciocolata o topim cu 2 linguri de frisca sau lapte si o turnam usor peste frisca mixand continuu ,apoi adaugam pliculetele de capuccino.
- Asamblare:
Taiem tortul in trei pe orizontala, insiropam fiecare felie cu siropul rece si montam tortul astfel: foaie, jumatate din crema ganche de cioco si capuccino, foaie, ganache cioco alba, foie. Dam toprtul la rece o ora apoi il ornam cu restul de ganache.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Punctează această reţetă