Tort ganache de ciocolata alba si capuccino

Desert
Foarte ușor
55 min

Ingrediente

8

blat de cacao:

creme:

Preparare

Preparare20 min
Gătire35 min
  • Mixam albusurile bine, adaugam zaharul treptat si mixam bine pana se formeaza o spuma care nu curge. Adaugam si galbenusurile apoi cacao, faina cu praful de copt.
  • Sirop din zahar ars:
    4linguri de zahar se topesc si se stinge cu 300 ml apa, se mai tine pe foc pana se topeste tot zaharul apoi se lasa la racit.
  • Ciocolata o topim cu 2 linguri de frisca sau lapte si o turnam usor peste frisca mixand continuu.
  • Ciocolata o topim cu 2 linguri de frisca sau lapte si o turnam usor peste frisca mixand continuu ,apoi adaugam pliculetele de capuccino.
  • Asamblare:
    Taiem tortul in trei pe orizontala, insiropam fiecare felie cu siropul rece si montam tortul astfel: foaie, jumatate din crema ganche de cioco si capuccino, foaie, ganache cioco alba, foie. Dam toprtul la rece o ora apoi il ornam cu restul de ganache.

Punctează această reţetă

DDia2009

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Excelent!

abuz

anonymous

O so incerc sper ca se impaca frisca cu ciocolata topita...

abuz