Petitchef

Tort ganache de ciocolata alba si capuccino

Desert
8 porții
20 min
35 min
Foarte ușor

Ingrediente

8

blat de cacao:

creme:

Preparare

  • Mixam albusurile bine, adaugam zaharul treptat si mixam bine pana se formeaza o spuma care nu curge. Adaugam si galbenusurile apoi cacao, faina cu praful de copt.
  • Sirop din zahar ars:
    4linguri de zahar se topesc si se stinge cu 300 ml apa, se mai tine pe foc pana se topeste tot zaharul apoi se lasa la racit.
  • Ciocolata o topim cu 2 linguri de frisca sau lapte si o turnam usor peste frisca mixand continuu.
  • Ciocolata o topim cu 2 linguri de frisca sau lapte si o turnam usor peste frisca mixand continuu ,apoi adaugam pliculetele de capuccino.
  • Asamblare:
    Taiem tortul in trei pe orizontala, insiropam fiecare felie cu siropul rece si montam tortul astfel: foaie, jumatate din crema ganche de cioco si capuccino, foaie, ganache cioco alba, foie. Dam toprtul la rece o ora apoi il ornam cu restul de ganache.


Poze

Tort ganache de ciocolata alba si capuccino
Tort ganache de ciocolata alba si capuccino - poza 2
Tort ganache de ciocolata alba si capuccino - poza 3

Întrebări:




Comentarii:

24/06/2013

Excelent!

(0) (0) Abuz
11/07/2011

O so incerc sper ca se impaca frisca cu ciocolata topita...

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Tort cu mousse de ciocolata petitchef
Tort cu mousse de ciocolata petitchef
8 porții
25 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Tort simplu de ciocolată
Tort simplu de ciocolată
8 porții
45 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Tort cu ciocolata si caramel sarat
Tort cu ciocolata si caramel sarat
9 porții
10 h 55 m
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Tort despacito
Tort despacito
8 porții
1 h 20 m
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Tort cu clătite în stil tiramisu, cu cafea și cacao
Tort cu clătite în stil tiramisu, cu cafea și cacao
8 porții
1 h 30 m
Foarte ușor
5 / 5

Articole conexe

Torturi festive de sărbători Torturi festive de sărbători Cea mai buna ciocolata! Ciocolata de casa! Cea mai buna ciocolata! Ciocolata de casa! Eclerele, tentatii dulci Eclerele, tentatii dulci

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează