Petitchef

Crema din frisca pentru tort Dobos

Altele
3 porții
30 min
10 min
Foarte ușor

Ingrediente

3

Preparare

  • Intr-un cazanel smaltuit de 2 l, pus pe un vas cu apa calda, frisca se amesteca cu zaharul, pîna cînd acesta se topeste; dupa aceea, cazanelul se ia de pe vas, se adauga ciocolata rasa, amestecata bine, dinainte, cu cacaua neaparat cernuta si cu zaharul vaniiat si, apoi, romul.
  • Compozitia se bate cu telul, pîna cîncl se omogenizeaza, amestecînd-o pîna cînd se raceste complet, altfel se va taia. Crema va fi mai moale decît cea cu unt, dar mai putin grasa. Foile de tort dobos sau de alte torturi si prajiturile mici din pandispan se ung cu aceasta crema fina, apoi se glaseazâ.

R Retete de prajituri si torturi

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Crema de vanilie - crema de patiserie
Crema de vanilie - crema de patiserie
4 porții
20 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Cremă tartinabilă ciocolată și alune
Cremă tartinabilă ciocolată și alune
20 porții
30 min
Foarte ușor
Rețetă Cremă cu cafea și ganache de cafea sau cioclată
Cremă cu cafea și ganache de cafea sau cioclată
2 porții
2 h 20 m
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Crema cu alune (desert vegan si fara gluten)
Crema cu alune (desert vegan si fara gluten)
2 porții
15 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Cremă tartinabilă de ciocolată & cafea
Cremă tartinabilă de ciocolată & cafea
4 porții
30 min
Foarte ușor

Rețete

Articole conexe

Torturi festive de sărbători Torturi festive de sărbători Torturile – bijuterii dulci, pline de culoare! Torturile – bijuterii dulci, pline de culoare! Cake pops sau tort-acadele Cake pops sau tort-acadele

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează