Petitchef

Tort Kinder Delice

Desert
6 porții
1 oră
40 min
Foarte ușor

Ingrediente

6

Pt blat:

Pt crema:

Preparare

  • Se separa galbenusurile de albusuri. Se freaca galbenusurile cu 5 linguri de zahar si se adauga uleiul si laptele, amestecandu-se in continuare.
    Separat se amesteca faina cu praful de copt si cacaoa si se cerne peste compozitia de galbenusuri, apoi se amesteca pana se incorporeaza faina.
  • Albusurile se bat spuma, se adauga cele 3 linguri de zahar ramase si se bate in continuare pana se obtine o spuma tare.Aceasta se incorporeaza in compozitiea de galbenusuri si faina, amestecand foarte usor, cu o lingura de lemn.
  • Se toarna intr-o tava rotunda, tapetata cu hartie de copt si se coace la 180 gr C, aprox. 40 min. Dupa ce se raceste il taim in trei.
    Pentru crema mixam bine laptele cu zaharul, vanilia si faina apoi fierbem, amestecand continuu, pana se ingorasa. Se lasa sa se raceasca complet.
  • Mixam 400 ml frisca si o adaugam peste crema de mai sus, se mai mixeaza putin pentru a omogeniza cat mai bine crema.
    Blatul, il umplem cu crema si deasupra turnam glazura de ciocolata incalzita in prealabil conform instructiunilor de pe pachet.


Poze

Tort Kinder Delice
Tort Kinder Delice - poza 2
Tort Kinder Delice - poza 3
Tort Kinder Delice - poza 4
Tort Kinder Delice - poza 5
Tort Kinder Delice - poza 6
Tort Kinder Delice - poza 7
Tort Kinder Delice - poza 8

Întrebări:




Comentarii:

05/11/2012

O sa iau si eu reteta...dar dupa cum spun instructiunile cred ca este bun..

(0) (0) Abuz
12/12/2011

Supe tortul! A facut si mama si e bestial!!!!:X:X:X

(0) (0) Abuz
08/10/2011

Muy bien

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Tort cu mousse de ciocolata petitchef
Tort cu mousse de ciocolata petitchef
8 porții
25 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Tort cu clătite în stil tiramisu, cu cafea și cacao
Tort cu clătite în stil tiramisu, cu cafea și cacao
8 porții
1 h 30 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Tort despacito
Tort despacito
8 porții
1 h 20 m
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Tort padurea neagra - reteta pas cu pas
Tort padurea neagra - reteta pas cu pas
8 porții
3 h 20 m
Dificil
4.8 / 5
Rețetă Tort zebra, desert exotic
Tort zebra, desert exotic
8 porții
1 h 25 m
Foarte ușor
4.5 / 5

Articole conexe

Torturi festive de sărbători Torturi festive de sărbători Merele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoase Merele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoase Torturile – bijuterii dulci, pline de culoare! Torturile – bijuterii dulci, pline de culoare!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează