Petitchef

Tort mos craciun

Desert
8 porții
15 min
35 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 8

pt blat:

6 oua

6 linguri de zahar

6 linguri de faina

1 praf de copt

2 linguri cacao

esenta de rom


pt crema:

1 plic crema de vanilie dr oetcker

250 ml lapte

3 linguri zahar

250 ml frisca

un compot piersici


pt decor:

frisca

colorant alimentar

Preparare

  • Separam albusurile de galbenusuri, le batem spuma cu un praf desare, adaugam zaharul in ploaie, apoi galbenusurile, faina, praful de copt, esenta si cacaoa.
    Pregatim crema conform instructiunilor de pe pachet.
    Batem frisca spuma.
  • Amestecam crema cu frisca. Taiem blatul in 2 , il insiropam cu zeama de la compotul de piersici.
  • Punem un strat de crema, apoi piersicile taiate cubulete, inca un strat de crema, al 2-lea blat, pe c are il insiropam , crema si incercam sa-l decoram cu frisca in forma de mos craciun.

Întrebări:




Comentarii:

04/12/2013

Super

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Tort inimos cu frisca si ciocolata
Tort inimos cu frisca si ciocolata
5 porții
1h30m
Foarte ușor
3.7 / 5
Rețetă Tort de craciun
Tort de craciun
6 porții
1h10m
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Tort cu capsune
Tort cu capsune
10 porții
3h20m
Ușor
4.7 / 5
Rețetă Tort zebra, desert exotic
Tort zebra, desert exotic
8 porții
1h25m
Foarte ușor
4.4 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.