Ingrediente: Ingrediente pentru blaturi (18 buc mini savarine in forme mici de briose) 6 oua 150 gr zahar 100 gr pesmet 50 gr faina 1 lingurita zeama de lamaie...
Ingrediente: 6 LG perlute tapioca - se gasesc la plafar si magazine naturiste 200 ml lapte de cocos 600 ml lapte 8 LG zahar 1/4 l-ta sare esenta vanilie-...
Ingrediente: Ingrediente Aluat: 300 g faina 100 g zahar pudra 1/2 plic praf de copt 200 g unt 2 galbenusuri 30 ml zeama portocala 2 kiwi 1 portocala Crema:...
Destinate insiroparii produselor de cofetarie, inainte de a ajunge pe piata, esentele alimentare sunt testate in cele mai diverse aplicatii de cofetarie si patiserie. Esentele nu se clasifica in tipare strica, se diferentiaza prin calitate si profil aromatic,...
Ingrediente: -400 gr frisca lichida -1 ou -150 gr zahar -150 ml lapte cu 3.5% grasime -esenta de vanilie -fructe de sezon: zmeura, visine, coacaze sau alte...
Ingrediente: aluat foietaj - o foaie - 6 galbenusuri - 4oo ml lapte - 100 g zahar - un varf sare - 40 g faina - 1 lingura de esenta de vanilie - 70 g frisca...
Ingrediente: BLAT: 12 oua 12 g zahar 12 g faina SIROP: 100 ml ap 100 g zahar 1 fiola esenta de vanilie 100 ml suc de ananas CREMA : 1 ou 4 g zahar 150 ml lapte...
Ingrediente: Blat : 75 g ciocolata cu lapte si amaruie 50 g unt 50 g zahar brun sau alb 2 oua mari 50 g nuca 50 g faina 1 lingurita praf de copt Un praf de sare...
Ingrediente: pt blat: 3 oua 3 linguri de zahar 6 linguri de faina 1 lingura de ulei 6 linguri de apa 2 linguri de cacao esenta de rom un praf de copt pt crema...
Multi dintre noi ne aducem aminte prea rar ca trebuie sa mai consumam fructe, in starea lor naturala. Astazi procesarea alimentelor a ajuns la cel mai inalt nivel si credem ca, daca am baut un suc la cutie sau sticla „fara conservanti si coloranti” ne-am luat portia...
Ingrediente: pt blat: 2 oua 4 linguri de faina 2 linguri de zahar 4 linguri de apa un praf de copt esenta de vanilie pt crema de iaurt: un iaurt mare de fructe...
Ingrediente: 25 g unt topit si racit pentru uns 4 oua 100 g zahar alb 50 g fistic macinat Coaja rasa de la o portocala 150 g faina Experta 1 lingura praf copt...