Petitchef

Pavlova exotica

Pentru un desert cu multe fructe si colorat, opteaza pentru aceasta Pavlova! O bezea crocanta completata cu crema de vanilie si presarata bucati de fructe.

Mai mult decat atat, acest desert este garantat fara gluten ;-)
Ce ziceti? Inlocuim tortul tradional de sarbatori cu aceasta reteta?
Explicatiile noastre va vor permite sa reproduceti acest desert acasa, cu usurinta.

Desert
8 porții
15 min
45 min
1 h 20 m
Foarte ușor

Video

YouTube

Ingrediente

8

Pentru meringue :

Pentru crema:

Pentru decor :

Materiale

  • mixer
  • hartie de copt

Preparare

  • Etapa 1 - Pavlova exotica
    Bateti albusurile: cand incep sa devina spuma, adaugati zaharul si amidonul, cate putin cate putin. Albusul ar trebui sa fie foarte neted si stralucitor.
  • Etapa 2 - Pavlova exotica
    Întindeți albusurile pe o foaie de copt si formati un cerc gros. Puneti la cuptor timp de 1 ora si 20 minute la 120° C. Se lasa la racit.
  • Etapa 3 - Pavlova exotica
    Puneti frisca la rece pentru cel putin 1 h.
    Puneti si vasul bolului in frigider.Scoateti bolul si frisca de la rece si bateti timp de 15 min. Bateti frisca foarte bine, apoi adaugati zaharul putin cate putin.
  • Etapa 4 - Pavlova exotica
    Intindeti frisca peste bezeaua rece.
  • Etapa 5 - Pavlova exotica
    Pregatiti-va fructele: taiati mango si kiwi in cubulete, luati semintele din rodie si pulpa fructului pasiunii.
  • Etapa 6 - Pavlova exotica
    Puneti bucatile de fructe deasupra pavlovei. Gata!


Poze

Pavlova exotica
Pavlova exotica - poza 2
Pavlova exotica - poza 3
Pavlova exotica - poza 4
Pavlova exotica - poza 5

Întrebări:




Comentarii:

05/01/2020

Este prajitura de Craciun a N.Z . unde locuiesc. Se foloseste faina din floricelele de porumb.,zahar .Crema ,doar frisca lichida ,bine batuta cu zahar si fructe Kivi , pentru decor.

(0) (0) Abuz
05/01/2020

Unde este crema de vanilie?

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Buturuga exotică cu nucă de cocos si fructul pasiunii
Buturuga exotică cu nucă de cocos si fructul pasiunii
6 porții
42 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Brunch de ziua îndrăgostiților (sf. valentin/ dragobete)
Brunch de ziua îndrăgostiților (sf. valentin/ dragobete)
20 porții
1 h 55 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Tort exotic cifra - cu mango si fructul pasiunii
Tort exotic cifra - cu mango si fructul pasiunii
8 porții
1 h 2 m
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Gustare cu iaurt de cocos, mere, kiwi si nuci
Gustare cu iaurt de cocos, mere, kiwi si nuci
1 porții
10 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Pizza cu fructe
Pizza cu fructe
6 porții
20 min
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Inghetata de mango - fara aparat de facut inghetata
Inghetata de mango - fara aparat de facut inghetata
6 porții
14 h 30 m
Foarte ușor
5 / 5

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează