Petitchef

Ardei umpluti cu carne de vita

Felul principal
4 porții
10 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
1 kg carne tocata de vita

ardei grasi

1 lingura bulion

cimbru, piper, sare

1 legatura patrunjel

3 cepe

Preparare

  • Se curata ardeii de cotoare si seminte. Carnea tocata se pune intr-un castron si se amesteca cu ceapa taiata cuburi, orezul bine spalat, bulionul, cimbrul, piperul, putina apa rece, sarea si patrunjelul tocat marunt.
  • Se omogenizeaza compozitia, apoi se umplu ardeii si se aseaza intr-o cratita cu putin ulei si apa amestecata cu putin bulion si delikat cat sa acopere ardeii, se pun boabe de piper si cateva foi de dafin.
  • Se pot fierbe pe aragaz sau se baga in cuptor la foc potrivit. Se servesc cu smantana sau simpli.

Întrebări:




Comentarii:

27/08/2013

Fb

(0) (0) Abuz
25/10/2011

Super buni am facut si noi pana si bebelina mea papa

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Ardei umpluti cu carne si crema de branza de vaci
Ardei umpluti cu carne si crema de branza de vaci
2 porții
50 min
Foarte ușor
3 / 5
Rețetă Ardei umpluti cu carne
Ardei umpluti cu carne
4 porții
35 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Ardei umpluti cu carne de pui si ciuperci
Ardei umpluti cu carne de pui si ciuperci
8 porții
1h30m
Ușor
4.7 / 5
Rețetă Frigarui de pui cu ardei
Frigarui de pui cu ardei
3 porții
1h10m
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Quiche cu morcovi, ardei si rosii
Quiche cu morcovi, ardei si rosii
6 porții
1h10m
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Chiftelute de vita cu parmezan
Chiftelute de vita cu parmezan
2 porții
25 min
Foarte ușor
4.5 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.