Petitchef

Frigarui cu carne tocata de vita

Felul principal
4 porții
20 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Intr-un castron se pune carnea tocata, patrunjelu, ceapa si toate condimentele plus o lingurita de ulei de masline se amesteca compozitia bine cu mana pana cand se omogenizeaza toate ingredientele, se lasa in frigider 1/2 de ora.
  • Se modeleaza cu mana pasta obtinuta din chiftele si se pune pe bete. Se pune pe "outoor" sau "indoor"pe gratar, se frige timp de 7-8 min, intorcandu-le din cand in cand, pana cand se patrund.Se serveste cu orez sau cu salata.

Rețete inrudite

YouTube


Poze

Frigarui cu carne tocata de vita, poza 1
Frigarui cu carne tocata de vita, poza 2
Frigarui cu carne tocata de vita, poza 3
Frigarui cu carne tocata de vita, poza 4
Frigarui cu carne tocata de vita, poza 5
Frigarui cu carne tocata de vita, poza 6

Întrebări:




Comentarii:

20/10/2013

Exceptionala si usor de facut!

(0) (0) Abuz
26/06/2013

Am facut si sint deliciase se aseamana cu kebabul kibanez

(0) (0) Abuz
14/02/2013

O reteta super usoara,si bine mancata in special de copii

(0) (0) Abuz
01/12/2012

Delicios

(0) (0) Abuz
07/04/2012

Delicios

(0) (0) Abuz
23/03/2012

Delce....

(0) (0) Abuz
12/10/2011

Fara comentari

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Frigarui de pui gatit la steamer cu sos de legume
Frigarui de pui gatit la steamer cu sos de legume
2 porții
50 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Frigarui de sardine
Frigarui de sardine
4 porții
35 min
Foarte ușor
3 / 5
Rețetă Frigarui aperitiv
Frigarui aperitiv
4 porții
20 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Frigarui de pui cu ardei
Frigarui de pui cu ardei
3 porții
1 h 10 m
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Frigarui apertiv cu mozzarella, prosciutto si rosii uscate
Frigarui apertiv cu mozzarella, prosciutto si rosii uscate
8 porții
15 min
Foarte ușor
3.9 / 5
Rețetă Chiftelute de vita cu parmezan
Chiftelute de vita cu parmezan
2 porții
25 min
Foarte ușor
4.7 / 5

Rețete

Articole conexe

„Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! O mancare in culori, arome si texturi – Musacaua! O mancare in culori, arome si texturi – Musacaua! Retete cu carne tocata Retete cu carne tocata

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei