Petitchef

Aripioare de pui in stil indian

Felul principal
4 porții
20 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
aripioare de pui

1 lingura boabe de coriandru

1 lingura seminte de chimen

4 catei de usturoi

2 linguri boia iute de ardei

7-10 boabe piper

1 lingura pasat de tomate

1/2 lingurita scortisoara

1/2 lingurita coaja de lamaie rasa

3 linguri ulei de masline

sare

Preparare

  • Coriandru, chimenul si piperul se amesteca cu scortisoara si se piseaza bine impreuna cu usturoiul si spre sfarsit se pune si coaja de lamaie.
  • Se adauga ulei cate putin ca la maioneza, pasta de tomate si se omogenizeaza. Aripioarele se sareaza, se ung cu pasta se pun intr-un castron si se dau la frigider 30 de minute sa se aromatizeze.
  • Se prajesc in tigaie cu putin ulei, se pot servi alaturi de cartofi prajiti sau natur, piure. Sunt destul de picante, merita incercate.

Poze

Aripioare de pui in stil indian, poza 1
Aripioare de pui in stil indian, poza 2

Întrebări:




Comentarii:

14/05/2012

Snt chiar bune

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Aripioare de pui cu cascaval la cuptor
Aripioare de pui cu cascaval la cuptor
2 porții
1h35m
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Aripioare de pui cu chimen si lamaie
Aripioare de pui cu chimen si lamaie
4 porții
25 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Aripioare de pui picante (reteta video)
Aripioare de pui picante (reteta video)
7 porții
1h5m
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Humus in stil turcesc
Humus in stil turcesc
2 porții
20 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Frigarui de pui cu ardei
Frigarui de pui cu ardei
3 porții
1h10m
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Pui cu lamaie la cuptor
Pui cu lamaie la cuptor
4 porții
30 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.