Petitchef

Boccelute din porc umplute cu carne de carnati

Felul principal
4 porții
20 min
40 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Alegem doua cotlete de porc fara os de cca 150 de gr fiecare, cat mai rotunde. Pe un tocator, batem carnea ca pe un snitel. Se pune folie de plastic, apoi felia de carne si se acopera cu alta folie. Acesta folie va ajuta ca sa nu se strice fibra si sa nu se rupa sau sa se faca gauri. Se bate cat de subtire putem, dand o forma cat mai rotunda. Se sareaza, se piperaeaza si se unge cu mustar pentru fragezime.
  • Alegem doua cotlete de porc fara os de cca 150 de gr fiecare, cat mai rotunde. Pe un tocator, batem carnea ca pe un snitel. Se pune folie de plastic, apoi felia de carne si se acopera cu alta folie. Acesta folie va ajuta ca sa nu se strice fibra si sa nu se rupa sau sa se faca gauri. Se bate cat de subtire putem, dand o forma cat mai rotunda. Se sareaza, se piperaeaza si se unge cu mustar pentru fragezime.
  • Pentru umplutura, avem nevoie de carnati proaspeti si afumati. Poate va amintiti de retelele Rosii umplute cu carne de carnati si Rulada din cartofi cu sos Gorgonzola, in care am folosit la fel umplutura de carnati.
  • Carnea se scoate din mat. Ciupercile si ceapa se taie marunt. Impreuna cu carnea, se distuie in putin ulei si apa, pana scade zeama. Se condimenteaza dupa caz, in functie de cat de condimentata este carnea de carnati. Se imparte compozitia in doua si se umplu cele doua cotlete.
  • Se strange cat mai strans, ca o bocceluta, si ca sa nu se desfaca se leaga cu fire de ceapa verde.
  • Se ung cu ulei si se mai condimenteaza. Se aseaza in vasul pentru cuptor. De jur imprejur se pun cartofi feliati in sferturi. Se adauga apa, ulei si vin, apoi se dau la cuptor.

Rețete inrudite

YouTube

Carnati cu mamaliga


Poze

Boccelute din porc umplute cu carne de carnati
Boccelute din porc umplute cu carne de carnati - poza 2

Întrebări:




Comentarii:

03/07/2015

Etapa 1 si etapa 2 au acelasi text :(

(0) (0) Abuz
23/10/2011

Foarte interesant. Bravo

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Paste cu dovleac și carne din cârnați
Paste cu dovleac și carne din cârnați
2 porții
35 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Banane umplute cu carne tocată și mozzarella
Banane umplute cu carne tocată și mozzarella
2 porții
2 h 25 m
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Paste cremoase cu ciuperci și cârnați
Paste cremoase cu ciuperci și cârnați
2 porții
28 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Carnati caramelizati
Carnati caramelizati
7 porții
50 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Carnati cu mamaliga
Carnati cu mamaliga
2 porții
50 min
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Sos de cârnați: gustos și ușor de preparat
Sos de cârnați: gustos și ușor de preparat
4 porții
30 min
Foarte ușor

Articole conexe

Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Fasolea cu carnati – o delicatesa sau o mancare rustica? Fasolea cu carnati – o delicatesa sau o mancare rustica? Am plecat la colindat, la piftii de degustat... Am plecat la colindat, la piftii de degustat...

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează