Petitchef

Boccelute din porc umplute cu carne de carnati

Felul principal
4 porții
20 min
40 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
2 cotlete de porc de 150-200 g fiecare

200 g de carne de carnati

100 g ciuperci


1 buchet de patrunjel

vin alb

sare

piper

boia dulce


1 fir ceapa verde

Preparare

  • Alegem doua cotlete de porc fara os de cca 150 de gr fiecare, cat mai rotunde. Pe un tocator, batem carnea ca pe un snitel. Se pune folie de plastic, apoi felia de carne si se acopera cu alta folie. Acesta folie va ajuta ca sa nu se strice fibra si sa nu se rupa sau sa se faca gauri. Se bate cat de subtire putem, dand o forma cat mai rotunda. Se sareaza, se piperaeaza si se unge cu mustar pentru fragezime.
  • Alegem doua cotlete de porc fara os de cca 150 de gr fiecare, cat mai rotunde. Pe un tocator, batem carnea ca pe un snitel. Se pune folie de plastic, apoi felia de carne si se acopera cu alta folie. Acesta folie va ajuta ca sa nu se strice fibra si sa nu se rupa sau sa se faca gauri. Se bate cat de subtire putem, dand o forma cat mai rotunda. Se sareaza, se piperaeaza si se unge cu mustar pentru fragezime.
  • Pentru umplutura, avem nevoie de carnati proaspeti si afumati. Poate va amintiti de retelele Rosii umplute cu carne de carnati si Rulada din cartofi cu sos Gorgonzola, in care am folosit la fel umplutura de carnati.
  • Carnea se scoate din mat. Ciupercile si ceapa se taie marunt. Impreuna cu carnea, se distuie in putin ulei si apa, pana scade zeama. Se condimenteaza dupa caz, in functie de cat de condimentata este carnea de carnati. Se imparte compozitia in doua si se umplu cele doua cotlete.
  • Se strange cat mai strans, ca o bocceluta, si ca sa nu se desfaca se leaga cu fire de ceapa verde.
  • Se ung cu ulei si se mai condimenteaza. Se aseaza in vasul pentru cuptor. De jur imprejur se pun cartofi feliati in sferturi. Se adauga apa, ulei si vin, apoi se dau la cuptor.

Poze

Boccelute din porc umplute cu carne de carnati, poza 1Boccelute din porc umplute cu carne de carnati, poza 2

Întrebări:



Video sugerat

YouTube

Carnati cu vin alb


Comentarii:

03/07/2015

Etapa 1 si etapa 2 au acelasi text :(

(0) (0) Abuz
23/10/2011

Foarte interesant. Bravo

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Rosii umplute - simplu si gustos
Rosii umplute - simplu si gustos
6 porții
1h25m
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Carnati cu mamaliga
Carnati cu mamaliga
2 porții
50 min
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Linte cu pulpa de porc
Linte cu pulpa de porc
4 porții
2h15m
Foarte ușor
3.8 / 5
Rețetă Boccelute cu pastrama de curcan si ciuperci
Boccelute cu pastrama de curcan si ciuperci
4 porții
1h10m
Foarte ușor
3.5 / 5
Rețetă Rosii umplute cu carne de carnati
Rosii umplute cu carne de carnati
4 porții
35 min
Foarte ușor
3.5 / 5
Rețetă Rulada din carne de porc
Rulada din carne de porc
4 porții
1h30m
Ușor
4.4 / 5

Rețete

Articole conexe

Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati!Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati!Fasolea cu carnati – o delicatesa sau o mancare rustica?Fasolea cu carnati – o delicatesa sau o mancare rustica?Culorile din farfurie la masa de Craciun: Aperitive si SalateCulorile din farfurie la masa de Craciun: Aperitive si SalateO delicatesa din antichitate – sparanghelulO delicatesa din antichitate – sparanghelul

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: