Petitchef

Bucatini cu prosciutto cotto si gorgonzola

Felul principal
1 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

1

Preparare

  • Intr-o oala punem apa si o lingura cu sare, iar cind apa incepe sa fiarba adaugam pastele (dar asta stie orice mincator de paste), fiecare pune ce fel de paste doreste sau de care are prin dulap
  • Si invirtim cu lingura de lemn pina se topeste brinza. Atentie, daca pastele nu sint inca fierte, inchidem ochiul de la aragaz si dam tigaia de prajit la o parte.
  • Scurgem pastele care intre timp au fiert *al dente* si le rasturnam in tigaia de prajit, amestecam totul bine, bine punem in farfurie si le servim calde, calde, sint o bu-na-ta-te.


Poze

Bucatini cu prosciutto cotto si gorgonzola
Bucatini cu prosciutto cotto si gorgonzola - poza 2
Bucatini cu prosciutto cotto si gorgonzola - poza 3
Bucatini cu prosciutto cotto si gorgonzola - poza 4
Bucatini cu prosciutto cotto si gorgonzola - poza 5

Întrebări:




Comentarii:

03/01/2014

Putina smintina

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Paste cu pui si gorgonzola
Paste cu pui si gorgonzola
3 porții
40 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Sos gorgonzola
Sos gorgonzola
2 porții
5 min
Foarte ușor
Rețetă Crostini cu gorgonzola, nuca si miere
Crostini cu gorgonzola, nuca si miere
12 porții
13 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Tartar cu prosciutto si pepene
Tartar cu prosciutto si pepene
2 porții
20 min
Foarte ușor
3 / 5
Rețetă Frigarui apertiv cu mozzarella, prosciutto si rosii uscate
Frigarui apertiv cu mozzarella, prosciutto si rosii uscate
8 porții
15 min
Foarte ușor
3.9 / 5

Articole conexe

Pizza delicioasă pregatită în casă Pizza delicioasă pregatită în casă Prosciutto di Parma – produs italian de inalta calitate Prosciutto di Parma – produs italian de inalta calitate Prosciutto di Parma - ingredient cheie intr-o reteta clasica Prosciutto di Parma - ingredient cheie intr-o reteta clasica

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează