Petitchef

Tagliatele con asparagi e prosciutto crudo( paste cu sparanghel si prosciuto )

Felul principal
4 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
500 g paste cu ou

100 g prosciuto




200 ml vin alb

piper

30 g unt, sare.

Preparare

  • Spalati si opariti sparanghelul 2 minute in apa fiarta dupa care il scurgeti.
    Separati varfurile de tulpina, partea groasa o taiati rondele.
  • Intr-o tigaie caliti ceapa cateva minute dupa care adaugati sparanghelul. Stingeti cu vin si lasati sa se evapore alcoolul dupa care adaugati prosciuto taiat fideluta, sarati si stingeti focul.
  • Intre timp fierbeti pastele in apa in care ati fiert sparanghelul si o adaugati peste sparanghel. Amestecati usor, adaugati un pic de parmezan si piper alb macinat proaspat.

Poze

Tagliatele con asparagi e prosciutto crudo( Paste cu sparanghel si prosciuto ), poza 1
Tagliatele con asparagi e prosciutto crudo( Paste cu sparanghel si prosciuto ), poza 2

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Rulada cu sparanghel, brinza si prosciutto crudo
Rulada cu sparanghel, brinza si prosciutto crudo
4 porții
1h25m
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Tagliatele cu pui si ciuperci proaspete
Tagliatele cu pui si ciuperci proaspete
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Tartar cu prosciutto si pepene
Tartar cu prosciutto si pepene
2 porții
20 min
Foarte ușor
2.3 / 5
Rețetă Wrap aperitiv cu prosciutto crudo si rucola
Wrap aperitiv cu prosciutto crudo si rucola
8 porții
15 min
Foarte ușor
4.7 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.