Petitchef

Tagliatele con asparagi e prosciutto crudo( paste cu sparanghel si prosciuto )

Felul principal
4 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
500 g paste cu ou

100 g prosciuto




200 ml vin alb

piper

30 g unt, sare.

Preparare

  • Spalati si opariti sparanghelul 2 minute in apa fiarta dupa care il scurgeti.
    Separati varfurile de tulpina, partea groasa o taiati rondele.
  • Intr-o tigaie caliti ceapa cateva minute dupa care adaugati sparanghelul. Stingeti cu vin si lasati sa se evapore alcoolul dupa care adaugati prosciuto taiat fideluta, sarati si stingeti focul.
  • Intre timp fierbeti pastele in apa in care ati fiert sparanghelul si o adaugati peste sparanghel. Amestecati usor, adaugati un pic de parmezan si piper alb macinat proaspat.

Poze

Tagliatele con asparagi e prosciutto crudo( Paste cu sparanghel si prosciuto ), poza 1
Tagliatele con asparagi e prosciutto crudo( Paste cu sparanghel si prosciuto ), poza 2

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Rulada cu sparanghel, brinza si prosciutto crudo
Rulada cu sparanghel, brinza si prosciutto crudo
4 porții
1h25m
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Tagliatele cu pui si ciuperci proaspete
Tagliatele cu pui si ciuperci proaspete
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Tartar cu prosciutto si pepene
Tartar cu prosciutto si pepene
2 porții
20 min
Foarte ușor
2.3 / 5
Rețetă Wrap aperitiv cu prosciutto crudo si rucola
Wrap aperitiv cu prosciutto crudo si rucola
8 porții
15 min
Foarte ușor
4.7 / 5

Rețete

Articole conexe

Sparanghel – colectie de reteteSparanghel – colectie de reteteProsciutto di Parma - ingredient cheie intr-o reteta clasicaProsciutto di Parma - ingredient cheie intr-o reteta clasicaPizza delicioasă pregatită în casăPizza delicioasă pregatită în casăProsciutto di Parma – produs italian de inalta calitateProsciutto di Parma – produs italian de inalta calitate

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.